Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dumintru Intru
Id-ul tau: 13993
Id-ul staff-ului reclamat: 480
Motiv: Ma sanctionat pe o filmare incompleta si fara sonor din partea reclamantului.
Explicatie: Deci eu eram cu un prieten la peco la parcarea aia mare , era acest politist cu un coleg de al lui au avut apel acolo apoi prietenul meu le-a spus bai baieti mi-au furat si mine masina ma puteti ajuta , ei au zis da acuma mergem,intre timp imi iau prietenul si zic haide si noi dupa ei sa vedem cum il prinde etc ei erau defapt la 300 de metri distanta oprisera un baiat si noi ne dam jos si ne certam cu ei ba ca de ce mintiti ca nu stiu ce dupa un schimb de replici eu m am enervat si iam dat o lanterna in cap politistului acesta fiind cu spatele si nu ma vedea.
Dovezi: De la minutul 6:20 pana la minutul 7:00 este roleplay-ul care ma sanctionat .

Well-known member
Sanctiunea pe care ai primit o tu a fost corecta, David urmeaza sa isi primeasca sanctiune pentru comportament neadecvat la ticket. @dumintruintru

New member
Nu inteleg cum se poate sanctiona pe o asa filmare cand vocea lui nu se aude deloc, daca ma injura de toti mortii si toate cele in acel bazait ? Si nici tot roleplay-ul nu e de unde se deduce ca e low effort roleplay?

New member
Ok sigur , dar o iei logic bro, cum poti sa sanctionezi un om pe motiv low effort roleplay din moment ce roleplayul a avut 4-6 minute si tu ai vazut ultimele 30 de secunde ? Pentru ca noi chiar am avut o interactiune roleplay.

Well-known member
T/C rezolvat , adminul a primit un advertisment verbal, tie ti a fost scos jail ul si baiatul care ti a facut reclamatie a fost sanctionat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus