Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Zaic
Id-ul tau:901
Id-ul staff-ului reclamat: 610
Motiv: comportament neadecvat la ticket
Explicatie: fac ticket ca face un baiat id check si meta , vine un baiat spune sa arat filmarea , spune sa arat toata filmarea , ii spun ca nu stau o ora la un ticket ca de atat era filmarea sa continuam roleplay ul si aia e , si acest domn razviq imi da ban 3 zile pe motiv comportament neadecvat la ticket . cer si eu o dovada de la acest domn cum a fost comportamentul acela neadecvat
Dovezi: -

Like

Member
Numele tau:Zaic
Id-ul tau:901
Id-ul staff-ului reclamat: 610
Motiv: comportament neadecvat la ticket
Explicatie: fac ticket ca face un baiat id check si meta , vine un baiat spune sa arat filmarea , spune sa arat toata filmarea , ii spun ca nu stau o ora la un ticket ca de atat era filmarea sa continuam roleplay ul si aia e , si acest domn razviq imi da ban 3 zile pe motiv comportament neadecvat la ticket . cer si eu o dovada de la acest domn cum a fost comportamentul acela neadecvat
Dovezi: -

Like
salut frt.. te rog frumos ca pana diseara sa mi lasi o filmare aici!!!!! ora 23.03

New member
Eram in roleplay cu 901 care fugea de noi sarind cu catusele noi avand armele pe el si s-a ascuns in boscheti . Dupa el a facut ticket pentru colegul meu a venit iulian topor la ticket . iulian a cerut sa vada toata filmarea de o ora id 901 a plecat de pe camera de tickete direct fara sa il lase iulian si am vrut sa aratam o filmare de la un politist dar intre timp id 901 a plecat si de la ticket in game asa ca iulian topor l-a tras inapoi ca sa ramana acolo si dupa i-a explicat iulian cu ce a gresit id 901 si a scris pe chat staff comportament neadecvat la ticket 901 asa ca eu am dat sanctiunea la cererea lui iulian topor si scrie si la motiv ca este by 2869 .

Member
@zaic După o discuție cu Iulian, mi'a explicat toate cele intamplate, si respectiv ai avut un comportament neadegvat la acel ticket. Insa daca ai o filmare in care iti dovedeste nevinovatia te rog sa o atașezi aici.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus