Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: DanutMihai
Id-ul tau:29590
Id-ul staff-ului reclamat: idk
Motiv: Mi a dat ban permanent
Explicatie: Mi a dat ban permanent in premiza in care nu mai puteam de nervi. E atat de incompetent incat nu stie ce inseamna fail rp :)). Am sunat la un mecanic sa vina sa mi repare masina, ala a venit, eu l am amenintat cu cutitul(repet amenintat, nu l am omorat sau altele) omu mi a reparat masina apoi eu am fugit. Si vine puustiu asta cu adminul grief fara sa ma cheme pe camera de ticket si imi zic ca au dovezi impotriva mea, dar nu mi le au aratat si mie, apoi imi zice grief asta ca am jail 330 min plus warn ca vai dom le fail rp si ca l am amenintat pe ala cu cutitul :)))) daca o actiune inseamna fail rp si faptul ca am fost inteligent sa ma folosesc de acea actiune in favoarea mea inseamna fail rp, inseamna ca nu mai am ce comenta
Dovezi: nu am ca nu filmam,. dar poate spune el

Ultima editare:
Member
@grief
Ce ai facut tu nu ai voie sa faci unui mecanici ! Strict interzis !
Asteapta raspunsul lui Grief !

Member
Salut, m-am rugat de tine cu frumosul de 3 ori sa te calmezi pentru ca nu aveai un comportament adecvat unui ticket in speranta ca nu va fi nevoie sa-ti acord ban 3 zile, iar tu ai ales sa injuri server-ul. Din partea mea ban-ul ramane, asteptam raspunsul unui grad mai mare.

New member
Salut, m-am rugat de tine cu frumosul de 3 ori sa te calmezi pentru ca nu aveai un comportament adecvat unui ticket in speranta ca nu va fi nevoie sa-ti acord ban 3 zile, iar tu ai ales sa injuri server-ul. Din partea mea ban-ul ramane, asteptam raspunsul unui grad mai mare.
nu am injurat serverul , arata mi dovada cu asa ceva, eu te am injurat pe tine. iar data viitoare cand vrei sa faci sanctiuni ne chemi pe toti pe camera de ticket ca asa e frumos. Nu te duci cu ala in [privat si mie nu imi arati nici macar filmarea pentru care am fost sanctionat.. zic si eu

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Eu zic să te duci să citești regulamentul la server și după să vii să faci reclamații.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus