Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Denis Tgn
Id-ul tau: 29477
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:448
Motiv: sancțiune multiplă ceea ce se știe ca se da doar o amenda in departamentul respectiv
Explicatie: eram imbracat in civil de aseară și am anunțat o regrupare dupa mi-am luat chrash și nu am mai avut timp sa mă schimb și am venit la regrupare dintre care un coleg îmi dă cu teaserul și eu trag 2 gloanțe pe lângă el din spatele meu apare superiorul in cauza și ma încătușează după care băieții din linie spun e dcco baiatu nu îl încătușa
Dovezi: nu cred ca da nimeni drumu la go pro dupa un minut cand intra in oraș și dovezile sunt pe discord ca imi da 2/3 și out din dcco + grad mare care e inactiv si dovada ca am fost scos din dcco o poate confirma dansul in cauza după părerea mea nu meritam out din dcco plus ca mai aveam ceva foarte important de terminat și acest grad superior nici macar nu a înțeles ca este vorba despre ceva foarte ajutător pentru cariera mea de dcco dar și pentru băieții din pd

Atașamente

• IMG_4205.jpeg
    IMG_4205.jpeg
    251,3 KB · Vizualizări: 11
Member
Membru staff
Salut, tu ca si dcco nu trebuie sa te stie toata lumea ca esti dcco, asta este cea mai mare greseala pe care tu ai facut-o. In al doilea rand, trebuia sa te schimbi in pd si NU TREBUIA sa TRAGI dupa colegii tai. Reclamatie respinsa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus