Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:diamantu
Id-ul tau:10726
Id-ul staff-ului reclamat:geoastra -1
Motiv:cerere unban
Explicatie:mi a dat ban pentru ca nu am avut filmare la turf.Bun după 2 zile am fct cerere unban și îmi spune ca am bk pt hack și ca trb sa plătesc eu nu vad nicăieri ca am bk
Dovezi:poze

Member
lipsa filmarii la turf uri duce la banarea permanenta a contului ci drept de plata cu altceva te ajutam?

New member
El susține ca nu vr sa mi dea unban ca am avut hack și ca am bk eu nu vad asta ,putea sa zică ca nu ți dau nu ca am avut hack

Member
de asta este filmarea obligatorie la turf uri in caz ca esti invinovatit de hack sa ai dovada si daca nu ai primesti ban eventual sa te ia dansu la pccheck

New member
Nu A vrut sa ma ia la check deoarece știa ca nu găsește nmc și voia sa mi dea ban pt filmare știu cq dca nu am filmare pot sa ma ia la check

Member
Okey imi poti dovedii te rog spusele de mai sus ? cum ca a refuzat sa te ia la pc check

New member
Plus ca a spus s-o atunci la tk

Atașamente

• Screenshot_20231231_120146_Discord.jpg
    Screenshot_20231231_120146_Discord.jpg
    50,9 KB · Vizualizări: 13
New member
Eu nu am vrut?
Ai zis hai la check am început sa rad și am zis haide am întrat pe camera și ai zis da partă cu filmare și după mi ai dat ban

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus