Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dani Rulment
Id-ul tau: 8687
Id-ul staff-ului reclamat: 23
Motiv: da jail aiurea
Explicatie: mi a dat jail, fara sa ma cheme pe camera asteptare, fara sa aiba niste dovezi, fara sa vorbeasca o secunda cu mine, practic m am trezit direct cu jail pe motiv cop fear, doar pt ca injuram un politist
Dovezi: am o filmare mai lunga, daca e nevoie o arat pe discord

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salut! Posteaza te rog filmarea pe YT NELISTATE si lasa link ul de la aceasta aici in termen de 24 d h in caz contrar reclamatia ta va fi respinsa.

Member
Țin să vă anunț că o filmare video din partea persoanei acuzate nu este obligatorie în acest context.

Acesta nu este un canal de free chat. Te rog să prezentați toate motivele și dovezile pe care le ai pentru a putea continua investigația. În momentul de față, dovezile prezentate nu sunt suficiente pentru a demonstra că persoana în cauză a greșit sancționândute.

Te rog să vii cu o explicație detaliata la situația care ați avuto.
@Dani Rulment

New member
Deci dupa jaf, am ajuns la sectie acolo unde am avut drept la avocat (nush cum). Faceam rp si doar pt ca ieseam din celula pt a vorbii cu avocatul eu avand usa deschisa niste politisti tot tipau la mine sa intru inapoi, si eu le-am spus ho ma drq ce va ambalati asa? si dupa ceva timp am iesit iar din celula si de acolo se vede pe filmarea de sus.
Consider ca acest membru staff nu a procedat ca la regulament si m-a sanctionat cu 10 ORE de jail pentru un asa zis cop-fear(masiv)

M au chemat niste politisti la celule,cand ajung acolo el nu asculta de nimeni,l am batut IC ca si DIICOT ca sa se "linisteasca" ,a primit kit,acelasi lucru nu asculta de absolut nimeni,facea ce voia el acolo.
Ca sa nu ne mai chinuim i am dat jail direct.

New member
eu nu inteleg 1. cum dai tu 600 minute pt cop-fear 2. de ce nu ai lasat rp u sa continue pt ca imi venise avocatu si trebuia sa vorbim 3. pe ce motiv mi ai dat acum ban permanent??

New member
mi-se pare ca faci un abuz de grad foarte grav si pe langa asta te mai si oftici sau ai cv personal cu mine

New member
sa inteleg ca tu mi ai dat acum ban permanent pe motivul suferintelor TALE ooc? pt faptul ca imi dai msj dupa un rp destul de bn iesit spunand sa sterg informatiile despre tine altfel imi dai ban..

Repet, ți am dat 600 minute pentru cop fear pentru ca atât îți luai și de la poliție, ban ți am dat deoarece nu îți permit să mă iei peste picior.
Ți am spus ca să ștergi informațiile pe care le ai luat din acel rp deoarece ai făcut ilegalitate fără mască, deci practic având în vedere ca nu ai respectat regulamentul, automat rp ul se anulează. De asta ți am cerut să ștergi informațiile .

New member
bun, in primul rand, ilegalitatea de care tu ma acuzi se sanctioneaza cu frp, si tu mi ai dat ban permanent pentru motive ooc, adica ca tu mi ai dat dm amenintandu-ma ca imi faci tk. eu am spus ca imi poti face, nu ma deranjeaza. Tu in acel moment ai facut abuz de grad dandu-mi ban permanent fara un motiv bine stabilit.
informatiile ic pe care tu crezi ca le am despre tine, nici macar nu sunt la mine, un coleg de al meu ti a luat buletinul, in nici un caz eu

New member
Repet, ți am dat 600 minute pentru cop fear pentru ca atât îți luai și de la poliție, ban ți am dat deoarece nu îți permit să mă iei peste picior.
Ți am spus ca să ștergi informațiile pe care le ai luat din acel rp deoarece ai făcut ilegalitate fără mască, deci practic având în vedere ca nu ai respectat regulamentul, automat rp ul se anulează. De asta ți am cerut să ștergi informațiile .
te rog frumos sa imi arati unde consideri ca te am luat peste picior

New member
tu mi ai dat mesaj ooc sa sterg informatiile ic, cand puteai sa faci un tk si sa discutam neintelegerile pe care le aveai

Te poți uita singur în conversația noastră din privat, știu ca nu tu ai făcut poză la buletin, cineva de la tine din mafie pe care sigur îl cunoști, și îi puteai spune tu să șteargă orice informație.
Eu ți am spus frumos să ștergi tot ce ai despre mine ca să nu mai fac ticket, tu ai spus ca nu te interesează, când am văzut ca nu te interesează și făceai gura mare ți am spus ca ți fac tk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus