Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Andrei
Id-ul tau:16781
Id-ul staff-ului reclamat:306
Motiv:nu stie sa dea sanctiuni
Explicatie:gandu meu era sa vad daca are ceva imp la el ,ca voiam sa il arunc undeva si imi era mila de el sa piarda ceva imp,si am vzt ca face refuz ,nu am bagat prea mult de seama si nu m am scarpinat la ochi ca nu ma int prea mult daca face rfz sau nu, insa pe drum omu a fct pg si meta si pt astea cand am ajuns voiam sa ii fac si de rfz dar am spus "sa i mai dau o sansa" si sa mai apas o data f1 cu gandu ca acc si nu ii arat si rfz ul, insa "dima" a ales sa imi dea de kill%rob doar ca am vrut sa vad cu adv daca acc sau nu sa nu ii fac si de rfz.
Dovezi:video

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Te rog sa lasi toata filmarea, ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fi respinsa

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
In primul rand, ce ai facut tu acolo la CNN este un fail, nu ai voie sa te bati sau sa omori pe cineva acolo. In al doilea rand, el stiind ca este zona publica nu ai voie sa iei de pe el nimic, de aceea a refuzat si nu este sanctionabil.

Pentru kill&rob ai primit unjail si ti am scos warn-ul, trebuia alta sanctiune. Voi discuta cu adminul despre asta.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus