Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Akryy
Id-ul tau: 1115
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 523 si colegul lui 401 de l-a sustinut
Motiv:Condus imprudent+nu isi da numele de cod sau ce aveti voi acolo+injurii
Explicatie:Vin la ei,adecvat,ii intreb ce e cu acel condus imprudent,trecere pe rosu,limita aia de viteza nu mai zic,si ca sa ii aud mai bine vroiam sa imi stang muzica,si sa ies de pe cascuta,si ala ma ia la rost prin "hai cu fata la masina wai cascuto"....si eu ii raspund inapoi,ca cine e el de tot comenteaza la mine asa,adica de ce nu ma lasa sa ies de pe cascuta,bine,inteleg,am avut masca,ma las sa ma verifice,dar baiat ul imi spune inapoi,da cine esti tu sa vorbesti asa cu mine in pizda mati sau ceva de gen ul asta,nu prea cred ca e un comportament adecvat de diicot,bine,lasa asta,nu il injur nu nimic,doar ii zic ca trebuie sa aiba si el respect fata de civili,si ii cer numele de cod pentru o reclamatie,baiat ul ia si pleaca si imi spune sa eliberez zona....mda,
Dovezi:

Active member
Salutare, voi avea si eu o discutie cu ei in legatura cu atitudinea lor.
Dar, data viitoare cand tu, te duci sa atragi atentia cuiva, asigura-te ca nu te duci cu masinile care sunt recunoscute ca si masini de mafioti sau cu masca pe fata si etc, de asemenea, puteai sa suni la politie sa faci o intalnire sau o reclamatie IC, nu sa te duci asa peste ei direct dar totusi nici atitudinea lor nu a fost deloc ok si voi avea o discutie cu ei.
T.C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus