Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cosmin2008
Id-ul tau: 197
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu am
Motiv: imi vreau inapoi carabina cu 389 de gloante , 4 medical kit si stergerea cazierului
Explicatie: Am dat jaf la Fleeca Centrala ,iar cand trebuia sa iau banii m-am blocat si am facut ticket , in care mi-a spus sa dau relog . Am dat , iar cand am reintrat ai mei plecasera si diicotul inca era acolo , si m-au arestat .
Dovezi:
- aici ii dovada cu tot jaful si cum am fost arestat

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Salut, nu prea pot intelege cu ce te.am putea ajuta noi? Deoarece nu este vina noastra ca tu a trebuit sa dai un relog. Sincer trebuia sa rogi adminul sa te astepte pana te intorci!

New member
Pai din cauza unui bug eu am fost arestat , si nu cred ca ar fi fost mai OK sa nu mai fii intrat deloc .

Member
Pai din cauza unui bug eu am fost arestat , si nu cred ca ar fi fost mai OK sa nu mai fii intrat deloc .
Nu ai fost arestat din cauza unui BUG. Tu daca nu dadeai relog tot in banca cu banii erai si tot acolo se ajungea pentru ca ati pierdut jaful. Nu inteleg scopul reclamatiei si nici cu ce te putem ajuta.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Nu ai fost arestat din cauza unui BUG. Tu daca nu dadeai relog tot in banca cu banii erai si tot acolo se ajungea pentru ca ati pierdut jaful. Nu inteleg scopul reclamatiei si nici cu ce te putem ajuta.
Diicotul a pierdut ))))
si jaful dar si din oameni

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus