Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Padrino
Id-ul tau:10758
id-ul colegului meu din mafie care a fost arestat odată cu mine: 13639
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 23964, cel care ne.a procesat.
Motiv:Jail și confiscarea armelor pe nedrept.
Explicatie: La permisul de port arma scrie că poți deține o armă de calibru mic și una de calibru mare, nu scrie nicăieri limita de gloanțe, inclusiv adminul chemat la ticket a spus că nu e limita de gloanțe. Eu aveam o carabina cu 351 de gloanțe și un navy cu 47, amândouă mi.au fost confiscate și am primit jail pe motiv că am prea multe gloante și a motiv colegul că în viața reală nu umbli cu 300 de gloanțe la tine, adică el aplica regulile după cum i se pare lui că e normal. Iar colegul meu în aceași situație cu gloanțe și în plus el avea și armele de la sponsor și au considerat că are 4 arme la el.
Separată de asta, când m.am scărpinat la ochii că sa am id pentru tiket, baitul de la DIICOT mă lovit și mă înjurat, se poate vedea in filmare.
Dovezi: Atașez filmarea aici. Dacă nu aveți răbdare de toată filmarea, partea de la jilava e cea care va interesează puteți trece peste primele 9 minute .
https://drive.google.com/file/d/14g1SpYanD5yuaQyQsV8LPx0jZ7Sovac3/view?usp=drivesdk

Ultima editare:
Member
Salut nu exisa limita de gloante atat timp cat ai permis port arma nu este o limita anume de gloante !!!
Am sa discut cu lideri DIICOT / Politie despre asta !!!

TOPCI / CLOSED

New member
Salut nu exisa limita de gloante atat timp cat ai permis port arma nu este o limita anume de gloante !!!
Am sa discut cu lideri DIICOT / Politie despre asta !!!

TOPCI / CLOSED
Am înțeles, armele mi.au fost confiscate, se vede pe filamre și la jail am stat 90 de minute, asta cu jailul nu e important dar macar armele sa le primesc înapoi că vorbim totuși de câteva sute de mii, dacă era un tek treceam peste

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus