Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Nevys Cristian
Id-ul tau:25207
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:Din pacate nu am id urile diicotilor da la politisti am macar legitimatiile.
Motiv:Multe Fail uri , PG , Ne oferirea sanselor egale !
Explicatie:Bun in urmatoarele filmari se poate observa fail urile politie si failurile diicotului si ne oferirea de sanse egale mai pa scurt ne au dat la muie! in filmarea cu diicotul se observa clar ca numaratoarea sa dus de la 1 la 15 in 5 secunde la politie se poate observa cum baieti vin off duty cu civili cat timp sa spus ca doar un politist poate veni acl a venit si cu un mafiot deci pe langa faptul asta sa tras spre noi din partea unui politist off duty si as dori sa va spun ca diicoti din filmarea respectiva de la jaf au intrat cu insurgentul in masina noastra si dupa am plecat cu acceasi masina chiar daca au reparato si se stie ca in momentul in care strici o masina anumite masini si chiar daca isi i au fix etc daca nu le bagi in garaj incep sa sara singure de cur bun puteti observa tot din filmarea de la jaf a fost si Razvan cu noclipul acl a spus clar ca diicotul nu a oferit sanse egale pe langa ca a numarat ca spidi gonzales pe langa faptul asta mai am o filmare cu un diicot care face pg si el scoate arma dintre bucile curului nu mai pot am intampinat in ultimele 2 zile 5 fail uri din partea politiei si a le diicotul va voi oferi filmare cu cele intamplate si va rog sa rezolvati problemele orasului cu politia/diicot deoarece nu se mai poate tolera asa ceva daca au ajuns copii de 13 ani in politie inseamna ca cine face recrutarile nu merita in politie oricum o sa vedeti totul pe filmare as dori ca Denis sa sanctioneze tot si sa rezolve problema cu politia/diicot ca din cate vad nu prea da roade adica politia/diicot se caca in cuvantul lui Denis am observat ca de multe ori sa luat Denis de politie/diicot si ei tot nu inteleg si fac ogramada de greseli ei nu stiu regulamentul politie/server ului/ nu stiu sa faca roleplay!!

Dovezi:

(Filmarea cu PG) si roleplay de cacat!

(Filmarea de la JAF)

(Filmarea de la jaf tot asa roleplay de cacat ne oferirea sanselor egale/fail rp ca nu intri cu insurgentul in masini de an pulea) Faza cu negociatul si cu secundele e pe la final pe la inceput puteti observa ca sa recunoscut ca au intrat cu insurgentul in masina noastra si cu faza cu numaratul ca spidi gonzales aveti la final In caz contrariu Razvan-id 191 a fost de fata in nc)

[MEDIA]

( Aceasta Filmare este de la o urmarie prin care sa facut inca un fail rp din partea politie puteti vedea tot ce am discutat chiar daca sa ajuns la o calea amiabila cu ingerasu eu spun ca acesti oameni nu merita in cadrul politie) SUNT 2 Filmari Aici intr una nici nu are rost sa explic ce sa intamplat

MENTIONZ:AS DORI CA DENIS SA RASPUNDA LA ACEASTA RECLAMATIE DEOARECE EL E SINGURUL OM CARE VA POATE BAGA IN CAPUL ALA CE SA NU FACETI SI CE SA NU FACETI VAD CA NU VA INTRAT DE CATE ORI VA SPUS /VA DAT JAIL VAD CA VA PLACE SA VA CACATI IN CUVANTUL LUI DENIS SI IN ACTIUNILE SALE INLOC SA LE OFERITI PLAYERILOR/NOI/VECHI UN ROLEPLAY FRUMOS DECIDETI CA MAI BINE SA FACETI FAIL URI EXEMPLU SA CASTIGATI JAFURILE/CHESTIILE CU OSTATICI SI DUPA SA VA LAUDATI CA MAMA CE L AM PICAT PE ALA/MAMA CE LE AM FACUT VA ROG FRUMOS DORESC CA DE ACUM INCOLO BAGATI OAMENI IN POLITIE/DIICOT OAMENI CU CAPU PE UMERI NU OAMENI DE 13 ANI/INCAPABILI SI SA FACETI UN ROLEPLAY FRUMOS. DOAR DORIM CU TOTI CA ACEST SERVER SA CREASCA SI SA OFERIM UN ROLEPLAY CUM SE CADE /SANSE EGALE LA TOTI PLAYERI DE PE SERVER NU SA FACEM POKEMANEALA PE SERVER! MULTUMESC FRUMOS PENTRU TIMPUL ACORDAT SI UREZ O SEARA PLACUTA LA TOATA LUMEA SI MENTIONEZ CA NU ZIC CU URA TOT CE AM ZIS CI CU RESPECT SI SA VA FIE BAGARE DE MINTE!! DENIS SPER CA O SA IEI DECIZILE CORECTE!

Ultima editare:
Member
Reclamație acceptata, respectivii au fost sancționați! Ne cerem scuze pentru această neînțelegere, speram să nu se mai întâmple pe viitor!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus