Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Alin Marius
Id-ul tau: 14648
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu stiu
Motiv: Am primit jail 140 minute plus amenda 16500 spunandu-i ca prefer sa stau mai mult in puscarie decat sa platesc si el a zis ca incearca sa-mi ia din banca + adaugari la fapta din burta.
Dovezi: Am o filmare.

New member
Salut.

S-a procedat corect in aceasta situatie.

Din ce vad, filmarea a fost taiata si nu ai lasat toata actiunea.

Ai fost bagat 140 minute la puscarie pentru ultraj(spui politiei/diicot sa se uite la tine si te scarpini la ...) , obstructia unui ofiter(ti s-a zis de multe ori sa pleci din zona si ai refuzat) si totodata pentru rezistenta la arest (nu te-ai supus arestarii), fix ce scrie in codul penal. Nu ti-a bagat nimeni din burta.

Pentru amenda, poti sa spui ca nu-ti permiti, dar tot o sa incercam sa ti-o dam din K. Daca merge e bine, daca nu, mai mult timp la puscarie.

Cand faci o fapta si esti bombarider fata de Politie/DIICOt, asuma-ti timpul la puscarie.

Succes.

New member
Vino cu dovezi, nu bagi tu din burta! Ca nu-mi trebe mie sa vin cu dovezi ca nu eu ti-am dat jail si amenda. Eu am recunoscut doar semnul obscen, restul sunt bagate din burta.

Member
Respins! I-mi trebuie o filmare cu tot RP-ul sa pot trage concluziile. Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus