Secțiune navigare

Reclamatie Deny 496 + nu cere dovada + aroganta

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Fabyo
Id-ul tau: 12991
Id-ul staff-ului reclamat: 496
Motiv:

Salut in data de 1/4/2024 ora 20:47 am fost intr-o cearta cu un baiat legat de " zona de parcare " in Paleto, dupa ce am facut apel la politie el pleaca, eu ma duc repede ca sa pot sa vad id-ul in caz de vine politia sa am dovada. El face tiket in timp ce fac si eu sa ma conving legat de parcare, brusc sunt tras de Deny 496 care este helper in teste, fara sa imi ceara daca am dovada video cu ce s-a intamplat, ma intreaba daca m-am uitat la id, in timpul ala eu i-am adus la cunostinta faptul ca vreau si eu sa ii arat filmarea mea, fara sa ma bage in seama legat de filmare continua si imi reproseaza faptul daca m-am uitat la id.
Intrebarea mea este
1. De unde avea id-ul baiatul de a facut tk? eu ne stand pe langa el
2. De ce a refuzat sa ii arat si eu filmarea cum este normal si cum se procedeaza
Discordul meu este

🛠M🛠fabyo / 12991 discord​

Explicatie:

Dovezi:

Member
Salut! se vede clar la minutul 5:29 cum te scarpin la ochi fara motiv si in al doilea rand te am strigat pe chat de 3 ori

New member
Salut! se vede clar la minutul 5:29 cum te scarpin la ochi fara motiv si in al doilea rand te am strigat pe chat de 3 ori
Salut, eu nu vreau sa raspunzi tu, astept alt staff, multumesc anticipat helper in teste!

New member
ce contează dacă sunt helper în teste sunt și eu om și am și creier să gândesc
Nu ai facut-o ai preferat doar sa vezi varianta la respectivul si nu a mea, deci in concluzie stimate domn ce sa cred? ca imi vorbeai cu aroganta si nu am bagt in seama asta? sau ca imi scoteai ochii cu ce am gresit? spune stimate domn

New member
da pe ala de ce nu i ai zis nimic ca fix dupa ce m am uitat s a uitat si el? ca atunci cand faci rp trebuie 5 mn maxim ca sa faci tk

Member
da pe ala de ce nu i ai zis nimic ca fix dupa ce m am uitat s a uitat si el? ca atunci cand faci rp trebuie 5 mn maxim ca sa faci tk
crede-mă ca doar acum am văzut ca am avut oraganta dar crede-mă este sunt eu mai închis de felu meu și poate vorbesc un pic cu mai puțin interes

New member
Da pe baiatul ala de ce nu l-ai sanctionat pentru ca dupa ce m am uitat eu s a uitat si el? practic suntem in aceasi oala, cum facem? ne gasim pe camera de discord in care te prezinti si tu si un grad mai mare si terminam cu circul? ca video-ul meu nu ai avut macar bunul simti sa vezi

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ticket rezolvat. o sa discutam si cu deny. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus