Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Odo

New member
Numele tau:Odo
Id-ul tau:5340
Id-ul staff-ului reclamat:-10
Motiv:Nu sanctioneaza corect si favorizari la tk
Explicatie:Totul a inceput cu o urmarire fiind politist,am urmarit din paleto pana pe autostrada,la un momentdat acesta facuse accident iar un coleg a intrat in el.A facut odata ID Check iar apoi dupa ce a venit smurdul si l a ajutat a spus ca nu aveam cum sa l legam deoarece el avea mainile sus dar pe filmare se vede ca nu e asa.Apoi il ducem in masina si de nicaieri un lamborghinii incepe sa ne urmareasca pana la jilava. Cand iesim de pe autostrada intampinam un blocaj,incercam sa ignoram,ocolim, apoi vin si habar nu am de unde stiu, acesta se urca la ei in masina si pleaca.
(din cate stiu blocajul nu se face fara ca liderul sa fie prezent si ora nu era corespunzatoare)
Dovezi:filmare

Ultima editare:
Member
Incaraca filmarea pe YouTobe la nelistate si lasa link aici te rog !!! ai 24h

Odo

New member

de la minutul 50:40
Pana la final este atunci cand am fct ticketul

Member
Vreau o filmare cu TK sa vad ce favorizari susti ca sau facut si nu sa sanctionat !!!

Odo

New member
Nu am, dar lui ala nu i-a dat pt id check.

Odo

New member
Dar mie mi a dat jail pt id check,lui nu,,el s-a scarpinat de 2 ori, eu o data

Odo

New member
Si nu inteleg de ce sa primesc id check.
Daca sa presupunem ca eu nu ma scarpinam si se afla ca aceia au fct meta,nu avea pe cine sa sanctioneze.
Dar daca ma scarpinam si se afla ca nu e meta,mi-a zis ca imi iau pt id check.Nu mi se pare corect fiindca nu este o sansa egala intre aceste doua lucruri.
Cu toate acestea celuilalt nu i-a dat pt id check desi se scarpinase DE DOUA ORI (desi avea deja id-urile) si nici macar nu era power gaming acolo unde zicea ca l-a incatusat in timp ce avea mainile sus (mainile lui erau jos).Asta inseamna ca si el ar fi trebuit sa primeasca jail pt asta daca ar fi sa aplice aceasta regula pt amandoi.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
El a facut id check pt VDM si pt ca l-ati incatusat cu mainile ridicate, lucru ce se si vede pe filmare. Unu ii zicea "mainile pe langa corp", altul "mainile sus", iar in momentul incatusarii el era cu mainile ridicate.

In schimb tu ai facut id check, dupa cum sustii si pe filmare, "sa fie o evidenta".

Dovada cu ticketul unde sa se vada ca a fost favorizat nu ai, deci fara o dovada nu pot sa spun nimic.

Iar pentru metagaming, o sa iau legatura cu adminul Cristi si cu persoana respectiva, si daca a facut va fii sanctionat.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus