Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: Envy
Id-ul tau: 2474
Id-ul staff-ului reclamat: Buzdugan
Motiv: sanctioneaza fara filmare doar dupa loguri
Explicatie: eram in sandy, cand am facut accident cu unu, si m-am dat jos, ala mi a spus ba coaie esti terminat in pizda matii, si eu iam spus ,,ba fmm de prost, si iam dat cutit, IN SANDY(rau famata) si dupa am plecat in treaba mea, si cand m-a teleportat la el ala de l-am omorat era la gunoier si mi-a spus ca l am omorat in zona publica langa gunoier cand cineva cred ca l-a luat in piggy si la dus pe langa gunoier, si buzdugan a sanctionat fara filmare.
Dovezi: dovada e la buzdugan, cu tot ticketul

Member
Numele tau: Envy
Id-ul tau: 2474
Id-ul staff-ului reclamat: Buzdugan
Motiv: sanctioneaza fara filmare doar dupa loguri
Explicatie: eram in sandy, cand am facut accident cu unu, si m-am dat jos, ala mi a spus ba coaie esti terminat in pizda matii, si eu iam spus ,,ba fmm de prost, si iam dat cutit, IN SANDY(rau famata) si dupa am plecat in treaba mea, si cand m-a teleportat la el ala de l-am omorat era la gunoier si mi-a spus ca l am omorat in zona publica langa gunoier cand cineva cred ca l-a luat in piggy si la dus pe langa gunoier, si buzdugan a sanctionat fara filmare.
Dovezi: dovada e la buzdugan, cu tot ticketul
salut.. ai recunoscut tot+ ca ai facut tk si am vb despre asta si ti am explicat si eu si Raimond t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus