Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Cristi Garcia
Id-ul tau:40891
Id-ul staff-ului reclamat:19452
Motiv:am primit jail 860 minute [fail rp+arma zona pb]
Explicatie:Mie mi a dat crash jocul si dupa am intrat din nou , cand am intrat m a dat in afara puscariei , atunci eu am iesit si am fost la garaj sa imi iau pistolul din masina. Cand m a teleportat inapoi in puscarie am scos pistolul si dupa l am bagat inapoi . Atunci baiatul de era omorat de prietenul meu a facut ticket si a venit Blanco si a vb cu ei acolo dupa mi a dat admin jai 860 minute pentru fail rp si arma in zona publica
Dovezi:

Like

Member
Ti am dat pentru fail rp deoarece ai scos pistolul din masina in timp ce erai la puscarie,arma in zp deoarece ai scos pistolul la jilava si te plimbai cu el in mana,si minutele care ti au ramas de la puscarie!

Member
de ce fail daca am filmare cand iesisem inainte si usile erau deschise si nu era nici un paznic sau politist+eu doar i am aratat baiatului acela ca il aveam+daca baiatul nu facea tk in rp nu avea de unde sa stie nimeni ca eu am tec ul la mine

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
de ce fail daca am filmare cand iesisem inainte si usile erau deschise si nu era nici un paznic sau politist+eu doar i am aratat baiatului acela ca il aveam+daca baiatul nu facea tk in rp nu avea de unde sa stie nimeni ca eu am tec ul la mine
Zi ms ca nu ai luat pt bug abuse+ in puscarie se roleaza ca e plina de politie, IRL nu exista inchisoare fara paznici.

Reclamatie respinsa. Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus