Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Stefutbinebineinimadeleu
Id-ul tau: 8765
Id-ul staff-ului reclamat: 811
Motiv: mintit la tk
Explicatie: erau o gramada de oameni care vorbeau si el vorbea si nu stiu ce a inteles dar omul a facut abuz pentru ca eu si prietena mea am fost victime in situatia data deoarece cei care au chemat adminul au inceput toata cearta si ne-au omorat, tin sa mentionez ca ei au incalcat reguli in timp ce adminul era acolo si lui nu ii pasa de asta si avea misiunea lui sa ma baneze 3 zile degeaba
Dovezi: am cel putin 3 perosane care jucau si erau acolo in momentul acela si pot sustine afirmatiile mele

New member
Numele tau: Stefutbinebineinimadeleu
Id-ul tau: 8765
Id-ul staff-ului reclamat: 811
Motiv: mintit la tk
Explicatie: erau o gramada de oameni care vorbeau si el vorbea si nu stiu ce a inteles dar omul a facut abuz pentru ca eu si prietena mea am fost victime in situatia data deoarece cei care au chemat adminul au inceput toata cearta si ne-au omorat, tin sa mentionez ca ei au incalcat reguli in timp ce adminul era acolo si lui nu ii pasa de asta si avea misiunea lui sa ma baneze 3 zile degeaba
Dovezi: am cel putin 3 perosane care jucau si erau acolo in momentul acela si pot sustine afirmatiile mele
daca se poate vorbi cu un admin normal nu cel care ma banat pot explica cele intamplate si faptul ca eu nu am incalcat regulile cum spune el

New member
salut, eu sunt 811. Ti-am acordat banul deoarece te-am intrebat clar daca ai omorat pe cineva si daca ai ti-ai pus arma imediat inapoi iar tu ai spus nu, ti-am arata filmare si la sfarsit m-ai facut si bulangiu. Decizia finala ramane la Denis

New member
lasa ca dupa ce vede si vorbim toti (el, tu , eu si prietenii mei) vedem daca e cum spui tu.Plus ca ti-am spus ca nu te intelegeam ce vorbesti ca nu auzeam deci singura noastra discutie reala a fost pe discord unde tu spuneai ca nu te intereseaza si ca nu iti pasa de unde si afirmatia ca esti un bulangiu care o sustin in urma discutilor cu tine pe care le-au avut prietenii mei cand incercau sa iti explice situatia si tu o tineai pe a ta :)

New member
daca e cum spun eu sper sa primesti pedeapsa sa stai cu ban exact cat am stat eu degeaba (tu si toti prietenii tai de la ciuperci pe care ii sustii cu functia de admin si faci abuzuri sa va distrati)

New member
are 811 video salvat si eu am niste prieteni ce se jucau cu mine si se uitau la ce faceam eu stream care pot intra sa spuna cum a fost

New member
si daca se poate sa facem o conferinta sa explicam cele intamplate cand ajunge toata lumea acasa ca adminul a facut abuz

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus