Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: mitifa
Id-ul tau: 388
Id-ul staff-ului reclamat: 982
Motiv: staff incapabil , care ma intreaba pe mine din regulament in timpul ticketului si care ma pune sa ii arat filmare de 10 ori pentru un amarat de meta si id check , si ne pocea numele ,cred ca intentionat mie si prietenului meu
Explicatie: aveam manusa celor de la sinaloa , si vorbeam cu aceastia intr un rp dupa vine un incepator default si da in noi , il batem ca dupa aceea sa sara baieti aia 2 din sinaloa sa ne dea lanterna si noua , fac id check cand eram mort pentru a face ticket ulterior sa vad dc ne au atacat fara motiv si au sarit pentru civilul ala , unul dintre ei 2 au facut meta cand au vazut ca am facut id check mort , si l a ticket am primit si eu jail pt id check , nu mi se pare corect cum a procedat adminul eu i am zis ca nu e ok ce au facut cei 2 baieti din sinaloa si am avut un motiv sa fac id check si el tot mi a dat sanctiune si daca nu isi ia staff warn macar sa inteleg daca a procedat corect in legatura cu id check ul
Dovezi:
cu ultimile 10 min de la tk

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salutare, iti explic eu pe scurt, sanctiuneaa ti-a fost data conform cum am cerut eu sa fie date, id-ul check-ul este permis decat in 2 situatii clare, HACKER sau TROLLERI MASIVI, de restul, si daca ai fost omorat sau etc, de asta avem logurile pentru a rezolva problemele.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus