Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: hq
Id-ul tau: 172
Id-ul staff-ului reclamat: 44443
Motiv: no fear (cica)
Explicatie: erau 2 jefuitori pe vespucci si m a claxonat unul dintre ei , stiind ca sunt jefuitori m am oprit si am asteptat sa se dea jos sa traga , in momentul in care s a dat jos din masina eu am intors si am plecat iar acest admin m a sanctionat pt no fear si m au si jefuit baietii ( am mai facut inca o reclamatie deoarece consider ca nu a fost no fear si ce mi s a intamplat mie , i s a intamplat si lui blitz si denis i a acceptat o si i au fost inapoiate itemele
Dovezi: filmari
iar filmarea de la reclamatia lui blitz

New member
ti-au zis 3 admini ca e no fear si ai mai facut o reclamatie care a fost respinsa

Member
ti-au zis 3 admini ca e no fear si ai mai facut o reclamatie care a fost respinsa
Ti am explicat si tie azi pe la pranz cand am facut ticketul , este exact aceeasi treaba ca la blitz dar mie mi a fost respinsa iar lui acceptata.
Atasez link de la reclamatia facuta de blitz ca sa mai poti analiza inca o data

New member
hq ai fost si tu pe vc cand a spus Pastiche ca desync trebuia sa se ruleze si nu a spus dupa mintea lui a intrebat si el

Ultima editare:
New member
Pastiche l-a întrebat pe Denisjke dacă desync se rulează și a spus da ai și tu în filmare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus