Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrei Becali
Id-ul tau: 2048
Id-ul staff-ului reclamat: 38
Motiv: deschidere OOC
Explicatie: el era la celule cu politistul si eu merg in alta camerea unde ma chema un coleg pd, acela avea sa fie tras separat de catre alehandro pentru ceva si avea nevoie sa imi spuna ceva prima data, arabul aude prin pereti si vine si deschide OOC. isi inchide rp sa se ia de alt admin
Dovezi: da FILMARE, filmarea (este prea mare pentru a fi procesata de server) (link mai jos pentru unlisted filmare)

Member
Membru staff
1 la mana noi eram fix acolo și dacă ai pune toată filmarea ai vedea cum băiatul ăla era cu mine în cameră și la luat și ooc era când l-am întrebat pe alejandro ce s a întâmplat și el mi-a spus ca la tras pe nsh ce id,iar eu după i am zis ca a murit acolo un băiat.

Member
Membru staff
tk trb facut inafara secției pentru ca acolo era un rp

New member
acolo nu era rp, tu aveai rp tau in altta parte a sectiei, ca esti tu superman si auzi ii problema ta consider ca trebuie sa fi sanctionat pentru deschidere OOC, si de unde stiai ca ala e alehandro daca avea masca? "euu nu am nimic cu tine, dar sanctionez unde trebuuie" deci cu cuvintele tale trebuie sa fi sanctionat. eu am fost sanctionat cu out degeaba din moment ce mam luat de tine pe o faza asemanatoare dupa mai deschizi si OOC si auzi si prin pereti ca grad mare. Eu ca am fost helper am fost sanctionat cu out ca mam luat de tine, tu ca "grad mare" nu trebuuie sa faci greselile acestea. fie suntem intelegatori si se intoarce totul la normal si imi dai dreptate ca ce sa intamplat nu trebuia sa fiu sanctionat cu out, fie vreau sa fi sanctionat pentru asta.

New member
1 la mana noi eram fix acolo și dacă ai pune toată filmarea ai vedea cum băiatul ăla era cu mine în cameră și la luat și ooc era când l-am întrebat pe alejandro ce s a întâmplat și el mi-a spus ca la tras pe nsh ce id,iar eu după i am zis ca a murit acolo un băiat.
baiatu ala a murit IC, tu inca erai IC nici nu ai intrebat nimic intri pe usa direct "alehandroo" nu exista scuze pentru faza aia mai ales ca esti "staff de atata timp cu atata experienta"

Member
Membru staff
eu mă știu de atâta timp cu alejandro ic si ooc îi știu îmbrăcămintea nu îmi poți spune mie ca eu deschid ooc când îmi văd un prieten este total o aberație ceea ce spui

New member
eu mă știu de atâta timp cu alejandro ic si ooc îi știu îmbrăcămintea nu îmi poți spune mie ca eu deschid ooc când îmi văd un prieten este total o aberație ceea ce spui
ooc era tot nu aia. eu tiam zis partrea mea acum asteptam decizie de la cineva mai mare ca noi sa ne certam nu rezolv nimic. fie accepti cuum am acceptat eu fie nu dar vreau sa imi rasp un grad mai mare cu raspunsul sau un alt community suport. daca tu personal ai ceva de zis poti sa imi scri in privat.

Member
Nu inteleg foarte multe din filmarea asta. Cum a ajuns alejandro acolo? De ce este acolo? Daca a venit la ticket, cine l-a chemat? Ce s-a intamplat cu politistul de pe jos? A murit de la apa si mancare pe bune?
Te-as ruga frumos sa pui intreaga filmare.

New member
Buna ziua mi-am luat ban cică din cauza hacku-ului și eu îmi făceam job-ul de poștaș și se teleportează un domn și mă împușcă și după am primit ban permanent și eu sunt nou pe oraș și nici nustiu sa bag hack ca am 10ani!

New member
Nu inteleg foarte multe din filmarea asta. Cum a ajuns alejandro acolo? De ce este acolo? Daca a venit la ticket, cine l-a chemat? Ce s-a intamplat cu politistul de pe jos? A murit de la apa si mancare pe bune?
Te-as ruga frumos sa pui intreaga filmare.
daca vi pe vc arat filmarea intraga, da politistu a murit de la foame si apa, alejandro a avut treaba cu pdu de aia a venit si ei aveauu cu mine sa confirm ceva ca grad mare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus