Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: iSeeGhost
Id-ul tau: 41872
Id-ul staff-ului reclamat: 14
Motiv: Informatii false, comportament foarte ne-adecvat la ticket, da informatii false, de exemplu, mi-a spus urmatoarea informatie:
Daca face cineva un ticket, si ma sanctioneaza, si eu am filmarea mea full, unde nu are nici-o treaba cu ticketul baiatul, si fac (EXEMPLU) VDM, PG, sau alte chestii, si se vede pe filmarea mea, mi-o spus ca nu se sanctioneaza.
Explicatie:Va pot explica pe discord fiindca am filmarile cu placa video filmate, si va pot explica mult mai bine tot ce s-a intamplat.
Dovezi: pe discord iSeeGhost#0954 ! Multumesc.

Member
Salut ! Ți am spus destul de clar să îți arăt filmarea cu greșeala ta și ți am explicat tot la fel , având și tu o filmarea cu ce a greșit cel de ți a făcut ție tk îmi prezinți filmarea și rezolvăm aceea problemă ! Așa ca nu văd o greșeală !

@Zake HAOSRO @TLB3035 @Antrax

New member
Salut ! Ți am spus destul de clar să îți arăt filmarea cu greșeala ta și ți am explicat tot la fel , având și tu o filmarea cu ce a greșit cel de ți a făcut ție tk îmi prezinți filmarea și rezolvăm aceea problemă ! Așa ca nu văd o greșeală !

@Zake HAOSRO @TLB3035 @Antrax
Mi-ai spus aseara o informatie falsa, pe care am filmat-o cand ai terminat ticket-ul pe care-l aveai, informatia falsa este ca nu pot fii sanctionat pe filmarea mea , daca cineva imi face ticket si imi vedea filmarea mea ca fac chestii de sanctiune si el nu are filmarea respectiva.

New member
Member
Păi dacă mă tragi la răspundere să îmi spui mie ca nu l am sancționat pe cel cu no fear ! Ca am greșit id , cum ai vrea să îți vorbesc ? Sincer am stat 1 h la tk tău să te rogi de mine să îți scot sancțiunea !

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Voi discuta cu adminul si revin cu un raspuns!

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Incarca filmarea cu roleplay-ul/ticketul pe youtube la nelistate si lasa link aici. Ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fi respinsa!

New member
Incarca filmarea cu roleplay-ul/ticketul pe youtube la nelistate si lasa link aici. Ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fi respinsa!
Altundeva daca se poate, ca nu-mi merge contul de yt pe PC, si vorbesc cel mai serios nu ma lasa sa fac login.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Imi pare rau, conditia e sa lasi filmarea aici pentru transparenta.

Reclamatie respinsa!

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus