Secțiune navigare

Reclamatie Alesson , sanctioneaza gresit !

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Alesson
Id-ul tau: 919
Id-ul staff-ului reclamat: 256
Motiv: SANCTIONEAZA GRESIT LA TICKET PENTRU ID CHEK !
Explicatie: Tineam tazer pe cineva , ii ziceam sa se dea jos , ei erau in masina , ma m scarpinat la ochii , deaorece au facut sanctiunea la COP FEAR , iar adminul a dat sanctiunea de COP FEAR !
Dovezi: FILMARE

Member
ia m spus, sa se mai uita odata , pe filmare , ca in america , daca facea asa ceva , pd , il impusca direct, iar el a , spus , ca iau actiunile de pd din Romania , si sunt 100 , ca in viata reala , ca si un pd roman, as aresta prima data , pd , ///ca daca ei fugeau, eu nu aveam sansa , sa ii dau jos , si sa le mai iau id , pentru , a face ticket

Member
la 40 s , este , chestia care ma sanctionat pe mine

Member
eu zic ca in America , de mult avea , glont , ca aici practic ,se combina , de america + RO

Member
SI CA AVEA SWAT DE MULT TIMP ,SAU DIICOTUL ACASA, dar domnul Aleeson , am pe filmare, ca nu ii face nimeni nimic , lor, gen mandat ,deaorece , nu are placute masina respectiva, dar defapt avea , sunt prietenii blitz cu Aleeson

Member
+ Aleeson nu permite , la altii membrii staff , sa isi faca treaba

Member
Reclamatie respinsa, adminul a acordat sanctiunile corect. Iar data viitoare cand faci o reclamatie, te rog frumos sa spui tot ce ai de spus la "Explicatie", fara sa mai scrii 7 mesaje, nu degeaba este acolo sectiunea respectiva. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus