Secțiune navigare

Reclamatie alesik / maxtryagain

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Donatello.
Id-ul tau: 11719.
Id-ul staff-ului reclamat: 41538 / 4966.
Motiv: Favorizeaza grav persoanele din propria mafie.
Explicatie: Abereaza foarte mult, cere filmare pe o explicatie logica si concreta cum s-a intamplat o actiune, daca nu ma insel, alesik insusi omoara persoane in zona publica (fara o arma alba intr-adevar), maxtryagain nu imi ia absolut deloc cuvantul in considerare, cu greu am reusit sa ii fac sa inteleaga anumite chestii, personal nu prea consider ca este ok sa iti chemi prietenii admini la ticket stiind ca o sa fie in favoarea ta, cand am cerut un alt admin la ticket, mi-au zis ca nu se poate, baiatul care a facut ticketul tot insista sa imi iau cat mai repede sanctiune, nu stiam ca baietii din staff mor de CIUDA pe o BANDANA, tot acest circ este din motivul ca vezi doamne nu vreau eu sa imi schimb bandana, apropo, doresc filmare de la baiatul care a zis ca noi avem probleme si altercatii IC daca tot eu am facut meta (ca 'nu imi amintesc'), ei zic ca am facut meta cat timp eu le-am zis pe cascuta inainte ca sunt cu 2 baieti (au chiar ei filmare cu asta).
Dovezi: filmare de la ticket in joc + momentul cand am fost omorat la CNN.

New member
prin 'ei' ma refer ca baiatul care a facut ticketul sau chiar alesik are filmare cand am vorbit pe cascuta cu ei ca sunt cu 2 baieti la CNN.

New member
l-au chemat pe maxtryagain specific stiind ca acesta face parte din diicot ca sa nu spun eu ca adminul rezolva tickete pentru o persoana de la el din mafie/factiune.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Salut Oscar, poți încărca o filmare pentru a înțelege mai bine cea ce s.a întâmplat la tk?

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Tin să te anunț că în urma vizualizării filmării din partea lui Maxtryagain am constatat următoarele

1. El a venit la tk prin comanda /tk (se plimba cu mașina și a dat dv că sa vina la tk)
2. Se vede clar pe filmare că atunci când a venit a treia persoana care semăna cu voi și l.a întrebat cum a ajuns acolo acesta nu a știu ce să spună, posibil sa fi fost pe discord cu voi (mi.sa părut ca s.au auzit mai multe voci când a apăsat nu)
3. Alesick doar a spectatat ticketul nu a avut nimic de adăugat/scos de la sancțiunile stabilite de Max

Așa că în urma celor vizionate in filmarea lui Max el nu a greșit cu nimic, dar totuși as dori și eu o filmare din perspectiva ta! Cu tot cu sunet!

New member
E in regula, am inteles, multumesc de explicatie, eu am filmare din perspectiva mea dar din pacate doar eu nu ma aud, asa ca nu am cum sa dovedesc momentul cand am zis ca sunt la CNN cu inca 2 baieti, imi asum sanctiunea pe care am primito deja chiar daca in continuare constat ca nu am facut nimic gresit.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus