Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Kent
Id-ul tau:163
Id-ul staff-ului reclamat:21083
Motiv:refuz rp,
Explicatiepai intrasem sa i lom pe mafioti din spalare mau picat pe mine si pe colegul meu politist iar dupa sa dus la colegul meu sa i vada buletinu,(eu nu am buletin fiinda sunt diicot)iar dupa mfioti 2 la numar,neau carat in spate, ei vroiau sa afle cascuta de la noi,(noi fiind morti) la cautat pe politist de cascuta si au vrut sa citeasca frecventa politistu a intrebat pe chat daca au voie sa faca asa ceva na raspuns iar dupa am zis eu "pai cum naibi i ei cascuta dupa el si dupa i afli cascuta? iar atunci peste 2 secunde de cand am trimis mesajul mesaju pe chat (Robin )mia dat mute 120min iar dupa a sters cheatul dupa care ei sau scarpinat la ochi au zis ca ne face bon,iar dupa ce ei au plecat din spalare eu miam dat respawn si dupa vreo 10 minute iesisem dupa sv.
Dovezi:filmare

Member
Din moment ce a rulat ca iti ia statia si se uita la frecventa, puteai sa dai pe /me frecventa pe care erai, din pacate nu ai fost pe server, nu ti s a explicat la ticket ce si cum trebuia sa faci, adminul nu o sa fie sanctionat. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus