Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Sancționat la propriul tk, metagamer

Ma grabeam să ajung la service ca ma chema tată la masa si vine adelinos de pe contrasens, sar prin parbriz ȘI METAGAMER ce e adelinos ma vede cu vesta the lost și crede că e mai important ce are un om la el într-o zonă publică decât sănătatea acestuia pentru ca ESTE DATORIA POLIȚIȘTILOR SĂ FIE CIVILI IN SIGURANTA , parchează masina in mijlocul străzi, II SPECIFIC CLAR SĂ O MUTE CA O SĂ INTRE SIGUR UN DOBITOC ÎN NOI la care el refuză, pe urma îl las să ma perchezitioneze(habar nu am unde vede el refuz rp) aveam permisul port arma in torpedoul mașini în care eram, îi specific să se uite ca îl am în torpedou, nu îl interesează și zbierea la mn să întru în masina , peste 5 secunde INTRA UN DOBITOC ÎN NOI ȘI MA OMOARA IAR la care eu mi-am băgat ceva și m-am dus să mananc liniștit și când ma intorc am primit refuz rp și fail rp , și ma sancționează în propriul lui rp GRAD MARE ȘI DEGEABA METAGAMERULE

ori imi iau unjail ca nu stau niciodată 650 min ori nu ma mai joc pe acest server de fivem

Multumesc frumos de înțelegere

Semnat MITIFA ID 20591

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Salut, vezi ca este un model pentru a face ticketul!!!!!!!! Vreau o filmare ai 24 de ore la dispozitie sa o pui pe youtube altfel reclamattia va fi respinsa!!!!

New member
N am filmare, mi a mai făcut o fază de genu adelinos mai de mult , staff incapabil , grad mare și degeaba

New member
N am filmare, mi a mai făcut o fază de genu adelinos mai de mult , staff incapabil , grad mare și degeaba
Am intrat 5 min pe server ca m a sunat mineru să iau niște minereuri, și era ziua lu tată și ma chema la grătar, I-am zis lu adelinos ca ma grăbesc și nu are absolut niciun motiv să ma perchezitioneze sau să ma țină în loc, având în vedere ca o condus foarte imprudent, cu toate astea m-am ales și cu niște mici reci și cu jail 650 de min, după va mirați de ce ies oameni de pe server, pt oameni mari fac niște greșeli mari

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Exista model pentru reclamatie staff

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus