Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: k1nzed
Id-ul tau: 15926
Id-ul staff-ului reclamat:496
Motiv:eram in rp ma urmareau niste baietii el sta cu nc vede ca fac pg si el o zis ca am deschis ooc in ic da nu inteleg unde ma rog vede ca fac pg merge putin mai infata se da din nc imi zice ca am 1 minut sa termin rp nici bine nu o trimis mio dat si tp la el
Explicatie:vedeti si pe filmare eu recunosc am facut pg dar ooc in ic nu stiu , nu inteleg de ce nu o asteptat sa termin tot cu baietii aia si dupa sa imi dea el tp . eu din punctul meu de vedere ori sunt ei prieteni buni ori sunt toti intro mafie si normal ca 496 tine cu ei .
Dovezi: filmare

Ultima editare:
Member
Salut tin sa te anunt ca din cauza asta avem forum sa puteti incarca filmarile pe YouTobe si sa lasati un link aici !!
Te-asi ruga sa incarci video pe YouTobe la nelistate si sa atasezi link aici !!!
Ai timp 24h sa lasi un link altfel topicul va fi inchis !!!

New member
Salut tin sa te anunt ca din cauza asta avem forum sa puteti incarca filmarile pe YouTobe si sa lasati un link aici !!
Te-asi ruga sa incarci video pe YouTobe la nelistate si sa atasezi link aici !!!
Ai timp 24h sa lasi un link altfel topicul va fi inchis !!!
e de o ora si nu pottt

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus