Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Sn4cK
Id-ul tau: 2211
Id-ul staff-ului reclamat: 492
Motiv: Singurul sanctionat din toti.
Explicatie: Am fost omorat la mecanici in sediu , dar nu am filmare , a venit smurd si am fost reinviat , apoi am revenit pentru a intreba dc ma omara in tunning shop etc.. dupa cum se vede pe filmare , am fost fugarit de cei 3 . Se vede cum cel cu X7 (id 33) face pit stop si ticket in rp , am facut ticket apoi si a spus ca daca nu mi convine sa fac reclamatie , asa ca sunt aici .
Dovezi:

Member
Inainte de a scrie orice raspuns voi scrie comentariile pe care le-as fii precizat pe timpul filmari:
- la inceput tu auzi pe cei din camion, tu cu gamurile inchise, ei cu geamurile inchise..
- intr-adevar te-au fugarit si eu m-as fii speriat in locul tau, ai facut bine ca ai fugit
- pacat ca nu aud ce ai zis tu..
- pot intelege de ce i-ai impuscat dar ai facut-o mult prea usor..
- admin-ul si player-ul in cauza au dreptate mai mult sau mai putin, cu toate ca erai in pericol, nu trebuia sa tragi acolo...
Din pacate/nefericire nu iti pot da niciun raspuns concret la reclamatie pentru ca admin-ul abea ce a primit CK si a fost dat afara din staff. Momentan nu cunosc motivul pentru si de ce a luat OUT dar reclamatia nu mai are niciun efect din moment ce admin-ul nu mai este in staff.
Caz inchis, T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus