Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Huerta
Id-ul tau: 168
Id-ul staff-ului reclamat: 21190
Motiv: Bug abuse
Explicatie: Am murit intr-un accident si mi-am spawnat masina din sponsor ca sa fug dupa o persoana care nu a rulat cand mi-a furat masina . L-am pierdut deoarece ploua si aveam lag foarte mare , iar dansul a venit la mine si mi-a spus ca primesc sponsor warn si fail rp , eu m-am contrazis cu el ca e mai degraba pg in loc de fail rp , dupa care l-a intrebat pe TLB , iar TLB i-a spus ca este direct bug abuse . Eu nu inteleg de unde si pana unde bug , pentru ca acest lucru nu este un bug abuse , este faptul ca am facut abuse de sponsor pentru care ar trebui sa fiu sanctionat cu sponsor warn . Astept o explicatie va rog si sa vad regula aceasta ca daca scot masina din sponsor cand sunt mort este considerat bug abuse .
Dovezi:

1726170390208.png

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Tu realizezi ca tocmai ce ai zis ca tu fiind mort, ti ai spawnat masina din sponsor ca sa te duci dupa unu care ti furase masina….(in conditiile in care tu inca erai intr un roleplay pentru ca acolo mai erau oameni care voiau sa sune la smurd)

1. Nu raspunzi la fail cu fail.
2. Eram cu noclip ul si n am vazut pe nimeni in afara de tine si prietena ta si “coincidenta” era ca mergeati fix spre spital (exceptie facand restul participantilor la rp)
3. Sanctiunea a fost acordata de @TLB3035
4. Abuz de sponsor e cand iti dai fix la masina in rp nu cand iti spawnezi masina mort si pleci cu ea…
5. Nu prea tine vrajeala cu “m am dus mort dupa unu care mi furase masina ca sa pot sa i iau id ul”

Ultima editare:
New member
Tu realizezi ca tocmai ce ai zis ca tu fiind mort, ti ai spawnat masina din sponsor ca sa te duci dupa unu care ti furase masina….(in conditiile in care tu inca erai intr un roleplay pentru ca acolo mai erau oameni care voiau sa sune la smurd)

1. Nu raspunzi la fail cu fail.
2. Eram cu noclip ul si n am vazut pe nimeni in afara de tine si prietena ta si “coincidenta” era ca mergeati fix spre spital (exceptie facand restul participantilor la rp)
3. Sanctiunea a fost acordata de @TLB3035
4. Abuz de sponsor e cand iti dai fix la masina in rp nu cand iti spawnezi masina mort si pleci cu ea…
5. Nu prea tine vrajeala cu “m am dus mort dupa unu care mi furase masina ca sa pot sa i iau id ul”
Dacă nu crezi ca sa întâmplat e partea a doua , poți să îi întrebi și pe celelalte persoane care erau acolo , erau doi pe un motor , unu s-a dat jos și s-a urcat în BMW ul meu m8 v1 și a fugit cu ea , iar eu am fugit după el să îi iau id ul atât , când îl prinsesem și i-am zis ,, Ba ce faci “ a fugit și m-am luat după el , dacă voiam să merg la spital dc nu am dat direct către spital și ocolisem pe partea stângă

New member
Dacă nu crezi ca sa întâmplat e partea a doua , poți să îi întrebi și pe celelalte persoane care erau acolo , erau doi pe un motor , unu s-a dat jos și s-a urcat în BMW ul meu m8 v1 și a fugit cu ea , iar eu am fugit după el să îi iau id ul atât , când îl prinsesem și i-am zis ,, Ba ce faci “ a fugit și m-am luat după el , dacă voiam să merg la spital dc nu am dat direct către spital și ocolisem pe partea stângă
Și nu înțeleg cum în câteva luni de la un simplu sponsor warn să ajuns la warn + bug abuse + blacklist , ca asta este mai mult catalogat pg , nu imi spune ca incerc eu cu vrăjeala și din asta deoarece majoritatea care mă cunosc stiu ca eu n-am mințit niciodată la tickete sau când am vorbit ceva.
Nu ai cum frate sa sancționezi chestia asta ca bug abuse , ți-am zis și atunci , acceptăm liniștit sponsor warn si pg fără comentariu , dar sancțiunea asta este irelevantă și nu este prima oară când am fost sancționat greșit de către tlb

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Dacă erai viu și scoteai mașina de sponsor nefiind un garaj pe acolo luai pg, dar ținând cont ca erai leșinat și ai scos mașina din sponsor , ai folosit un bug, în mod normal serverul nu ar fii trebuit să te lase, sancțiunea a fost acordată corect.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus