Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: ENACHE
Id-ul tau: 32080
Id-ul staff-ului reclamat: 17311
Motiv: nu mi-a ascultat partea mea de vinovatie la tk si nu a vrut sa imi arate filmare
Explicatie: eram in loading screen, in acel moment mi-a sunat telefonul si cand ai intrat pe server, am ramas afk, din coincidenta s-a intamplat sa fie diicotul la portul de unde iei barca spre cayo, ei m-au luat pe sus si din motiv ca eram intr-ul apel telefonic, am ramas afk si nu am putut sa fac rp, diicotul, acestia au facut tk, a venit respectivul admin si la cateva secunde am inchis si eu apelul, vazand ca sunt iar la pc, adminul nu a vrut sa ma asculte ca eu eram afk si ca diicotul au asteptat pana m-am intors la pc si m-a acuzat de refuz rp, am acceptat aceasta situatie si am intrat in rp cu diicotul, la sectie, am vrut sa iau id-urile celor doi baieti, ca dupa finalizarea rp-ului sa fac un tk si sa discut cu alt admin, acestia doi au facut iar tk si a venit iar roberto id 17311, care mi-a dat jaill pentru check id si acumuland 3/3 warn si ban 7 zile
Dovezi: nu am filmare, exista filmare de la tk, posibil si acelor de la diicot, exista join/left pentru a dovedi la ce ora am intrat pe server, si putem calcula cate minute am fost afk dupa apelul respectiv

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus