Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:edy
Id-ul tau:757
Id-ul staff-ului reclamat:689
Motiv:meta la scam ic
Explicatie:
eu si cu un baiat,am strans impreuna 9 milioane de bani murdari. Am cautat noi sa vindem la anunturi iar dupa, l am gasit pe baiatu asta, badan Care era prieten cu noi doi.Am vorbit si a zis ca ne cumpara toti banii pe 5 milioane curati mai pe seara, iar dupa am asteptat pana la 11, unde l am sunaat iar si mi a zis sa ma intalnesc cu prietenul meu, sa i dau banii si sa se duca la el cu ei.I am dat banii iar ei s au intalnit in mirror(zona publica?) iar de acolo, badan era cu un baiat, care s a urcat pe casa cu arma pregatit sa l jefuiasca pe prietenul meu.Cand sa faca trade ul, a sarit baiatu de pe casa si i a luat cu mainile pe sus, jefuindul pe prietenul meu.Ulterior, am fost sa l cautam pe baiatul de l a jefuit, de la badan s a auzit respectivul de pe discord. Dupa ce am iesit, am vorbit cu badan pe discord si ne a recunoscut ca e un scam organizat aprobat de tlb si antrax.
Dovezi:
0:14 se aude baiatul mbapee pe discord la badan.

New member
FILMAREA CU TOT RP UL CAND L AM JEFUIT DE CEI 9M! Au fost 2 rp-uri diferite, primul s a incheiat dupa disconnect!
+ nu se condidera scam ic pt ca am fost jefuit de acei bani, l am intreabat pe TLB daca pot face acest rp si am primit aprobare!

+ au trecut 24h de atunci.

+ baietii incalca si ei niste reguli precum: meta pentru ca nu aveau de unde sa l stie pe jefuitor, unu luad ck iar celalalt pk pentru ca a iesit din mafie si arma in zona publica pt amandoi, carabina scoasa la garaj mirror, cutit langa alt garaj iar ilegalitate la job legal pt ca unul dintre ei se folosea de taxi ca sa se deplaseze in scopuri ilegale. ( toate aceste sanctiuni s au intamplat in al doilea rp, ce l in care cautam jefuitorul ) si la 40 ore cate le are baiatu care a luat ck de unde are el 4m murdari si e familiarizat cu ilegalele??

+ ei nu aveau de unde sa stie ca a fost tot planuit si ca le am facut-o, pt ca asta au aflat ooc pe discord.

--Imi asum meta-ul din al doilea rp dar si ei sa fie sanctionati ca atare--

MULTUMESC, Seara frumoasa!!

Ultima editare:
New member
nu, nu au fost 2 rp uri diferite. Au trecut 24h pentru ca nici un admin nu a rezolvat chestia aceasta, te rog sa lasi pe altcineva sa raspunda la acest ticket, pentru ca este o reclamatie impotriva ta.

Member
Numele tau:edy
Id-ul tau:757
Id-ul staff-ului reclamat:689
Motiv:meta la scam ic
Explicatie:
eu si cu un baiat,am strans impreuna 9 milioane de bani murdari. Am cautat noi sa vindem la anunturi iar dupa, l am gasit pe baiatu asta, badan Care era prieten cu noi doi.Am vorbit si a zis ca ne cumpara toti banii pe 5 milioane curati mai pe seara, iar dupa am asteptat pana la 11, unde l am sunaat iar si mi a zis sa ma intalnesc cu prietenul meu, sa i dau banii si sa se duca la el cu ei.I am dat banii iar ei s au intalnit in mirror(zona publica?) iar de acolo, badan era cu un baiat, care s a urcat pe casa cu arma pregatit sa l jefuiasca pe prietenul meu.Cand sa faca trade ul, a sarit baiatu de pe casa si i a luat cu mainile pe sus, jefuindul pe prietenul meu.Ulterior, am fost sa l cautam pe baiatul de l a jefuit, de la badan s a auzit respectivul de pe discord. Dupa ce am iesit, am vorbit cu badan pe discord si ne a recunoscut ca e un scam organizat aprobat de tlb si antrax.
Dovezi:
0:14 se aude baiatul mbapee pe discord la badan.
salut,
1. Nu aveai de unde sa stii ca pe baiat il cheama Mbape avand masca
2. Tu nu stiai IC ca este rp organizat de cei 2
3. Nu are motiv sa iti dea banii inapoi,avand in vedere ca tot rp sa desfasurat conform regulamentului,singura sanctiune este Meta-ul facut de catre admin in filmarea ta.
Adminul va fi sanctionat pentru meta,dar banii nu se inapoiaza

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus