Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: zlatan
Id-ul tau:10497
Id-ul staff-ului reclamat: 259
Motiv: face fc dupa ce ii zic ce face zice stop fc ma enervez si incep sa il injur
Explicatie: din moment ce este un staff ,,capabil" nu ar trebui sa faca fc iar eu imi asum sentinta pentru injurat staff
Dovezi: ar trebui sa aiba filmare avand loc momentul pe data de 1/07/2025 : 14:47:48

JKE SEFU
Numele tau: zlatan
Id-ul tau:10497
Id-ul staff-ului reclamat: 259
Motiv: face fc dupa ce ii zic ce face zice stop fc ma enervez si incep sa il injur
Explicatie: din moment ce este un staff ,,capabil" nu ar trebui sa faca fc iar eu imi asum sentinta pentru injurat staff
Dovezi: ar trebui sa aiba filmare avand loc momentul pe data de 1/07/2025 : 14:47:48
1. La mana, nu tin apararea nimanui sa ti-o spun de la inceput.
2. Daca o singura data imi mai jignesti un singur membru staff, indiferent c-a gresit sau nu, te-am zburat de pe server, nu va permit sa-mi tratati staff-ul ca pe niste gaste.
3. In momentul in care tu faci o reclamatie, tu esti cel care ar trebuii sa aibe o dovada.
Asa ca te rog, data viitoare cand faci o reclamatie, respecta modelul cum trebuie. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus