Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Seko
Id-ul tau: 29380
Id-ul staff-ului reclamat: 165
Motiv: Raspunde la cererea unban la care banul e dat de el si se vede clar ca el face fail
Explicatie: Povestea cu ce s a intamplat a fost asa, Rabbyty era pe vespucci, am vrut sa il jefuim si acesta facea no fear (nu accepta sa il perchezitionam si fugea cat timp aveam armele pe el) eu m am enervat si cand a fugit i am dat glont dar si a dat revive, Am facut ticket ca am crezut ca era hacker si l a luat pe unu in piggyback si a vurt sa fuga. Si inainte sa fuga am vazut ca e Rabbyty si m am enervat foarte tare rau de tot n am mai putut sa tin in mine si i am zis ca il pun pe tiktok sa fac de ras. Inteleg ca am gresit destul de tare dar si comportamenul lui nu a fost Ok, putea macar sa spuna cine e nu sa imi zica ca n am voie sa il jefuiesc ca e turf avand in vedere ca turful era pe sandy atunci si noi pe vespucci unde nu eram decat noi. ] si cand arat dovada clara pe filmare raspunde el si inchide ticketul pe discord.

filmare

Member
Iar mi a închis cererea unban , scuzați mă de limbaj da se vede ca e frustrat

Active member
reclamatie respinsa, comportamentul vostru de dupa nu este unul frumos+ ati injurat serverul(am vazut filmarea de la el)
dar am sa discut si cu el detaliat despre
topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus