Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: valivijelie
Id-ul tau: 7054
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu am id ul lui dar am filmare cum arata
Motiv: mi a luat bani din banka cand am zis ca nu am
Explicatie: mi a dat amenda si ma intrebat daca am bani so palatesc si io am zis nu am si iel tot mi a luat bani din banka.

New member
Eu nu țin partea nimănui, dar în viața reală când ești amendat, nu îți bagă polițistul mâna în buzunar (asta e corect) dar sancțiune tot primești și ori o plătești tu de bună voie (tot cam obligaat) ori ți se pune poprire din contul bancar.
Tu ești conștient când faci o ilegalitate/infracțiune că vei fi sancționat, acum ești supărat că ai greșit tu sau că ai primit amendă?
Dar dacă agentul constatator te băga și pentru fals în declarații? Că tu i-ai spus că nu aveai bani, dar de fapt aveai bani în bancă.
Reclamația nu își are rostul, stimă!

New member
Eu nu țin partea nimănui, dar în viața reală când ești amendat, nu îți bagă polițistul mâna în buzunar (asta e corect) dar sancțiune tot primești și ori o plătești tu de bună voie (tot cam obligaat) ori ți se pune poprire din contul bancar.
Tu ești conștient când faci o ilegalitate/infracțiune că vei fi sancționat, acum ești supărat că ai greșit tu sau că ai primit amendă?
Dar dacă agentul constatator te băga și pentru fals în declarații? Că tu i-ai spus că nu aveai bani, dar de fapt aveai bani în bancă.
Reclamația nu își are rostul, stimă!
pai da dar iel de unde stie ca am bani nu toti are bani sa plateasca amenzi!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus