Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC: sun Alin am 18 ani si am 660 ore

1.Numele sau Porecla:Alin
2.ID In-Game:984
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50607
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):660plus
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):am 18 ani am 1.75 inaltime si imi place sa fiu politist
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am fost dar am fost scos din cauza ca nu stiam despre rp scarbos si imi era frica ca fac no fir
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:8.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alin
2.Prenumele (Personaj):popescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):984
4.Vechimea în Oraș (Personaj):660plus
5.Scolarizare (Personaj):scoala de politie de la prasov plus armata
6.Joburi Anterioare (Personaj):secretar taxi sef de garda smurd agent sef politie
7.Job Curent (Personaj):civil in timpul liber pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sun o persoana calma sar in ajutor ma implic
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost dar din nou chear nu am vrut ma rog nam stiut si imi pare rau dac e cv sa ma revansez o fac numai sa intru
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu sunt special toti avem defecturi/abilitati propri
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:as opri persoane as patrula as sta minim 5 ore pe zi cu exceptia cazurilor justificate nu prea iau concedi si daca iau maxim 2 ore cel mult 3 imi place sa ma implic si neaparat nu stau afk ca unu se simt ei si din nou imi psare rau si fac orice

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus