Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Seby
2.ID In-Game:24879
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50016
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):47
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna sunt seby si am 15 ani, locuiesc in romania,sunt un om serios si creativ, si vreau sa aplic pentru a fi un politist si sunt pregatit pentru a fi unul deoarece cand eram mic imi doream sa ajung un politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc foarte mult sa fiu un politist cu faptul ca sunt un barbat foarte intelegator si nu ma las niciodata de visul pe care il urmez, iar acesta este sa fiu un politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani si jumate
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Capone
2.Prenumele (Personaj):Seby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24879
4.Vechimea în Oraș (Personaj):47
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie Paleto Bay.
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):Sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna, sunt Seby capone si am 22 de ani,sunt un om intelegator,serios si care isi face treaba.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru ca alti politisti nu isi fac treaba iar eu am decis sa intru in academia de politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: O diferenta este ca altii nu isi fac treaba asa cum trebuie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc foarte bine, Folosesc o arma corespunzator, sunt serios, imi fac treaba si imi place sa ajut alti oameni.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus