Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Seby
2.ID In-Game: 24879
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50028
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 42
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna! sunt Sebi si am 14 ani, sunt aici deoarece vreau sa fiu un politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Inca de la varsta de 10 ani doresc sa fiu un politist cu faptul ca stiu sa respect toate regulile acestora, cum sa folosesc o arma si cum sa conduc o masina si sa dau dreptate legii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, inteleg acest lucru si voi respecta toate regulile!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Seby
2.Prenumele (Personaj):Capone
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24879
4.Vechimea în Oraș (Personaj):42
5.Scolarizare (Personaj): da!
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas ( livrator ).
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna eu sunt Sebi Capone si sunt un om bun,locuiesc in orasul HAOS (Paleto Bay) si vreau sa fiu un politist adevarat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un om puternic si cu multa seriozitate care este capabil sa fie un politist nu doar pentru distractie sau alte prostii ci pentru a ajuta orasul de necazuri,furturi,confiscarea armelor ilegale si pentru a invata oamenii cum sa conduca, sa respecte pe altii etc... , iar in viitor poate voi fi un politist bun si voi da dovada ca miam urmat visul dorit si nu mam lasat batut niciodata pana cand am ajuns sa fiu unul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt foarte activ si creativ in faptul ca vreau sa fiu un politist.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc bine, stiu sa trag si sa folosesc o arma corespunzator, ajut lumea in oras, invat oamenii sa respecte regulile orasului si sunt activ oricand este nevoie.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus