- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Adrian porecla Adi
2.ID In-Game: 24878
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani abia impliniti
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 18638
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): buna eu ma numesc adrian am 15 ani abia impliniti si eu vreau sa imi fac cat mai multi prieteni, sunt un baiat de treaba si cand trebuie sa fiu serios sunt.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: visul meu de cand eram mic era sa ma fac politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape un an
9.Experiența în Roleplay:da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Capone
2.Prenumele (Personaj):Adrian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24878
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 de luni
5.Scolarizare (Personaj):da
6.Joburi Anterioare (Personaj):sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):buna eu sunt adrian nu sunt nou in acest frumos oras si voi ramane aici foarte mult timp
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoarece sunt un barbat constiincios si care este serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt foarte activ pe oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pentru ca am avut un incident cu un politist care a zis ca imi va lua permisul o luna dar defapt el mi la luat pentru 24 de luni iar eu vreau sa intru in cadrul politiei Romane deoarece nu vreau sa se mai intample aceste lucruri
1.Numele sau Porecla: Adrian porecla Adi
2.ID In-Game: 24878
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani abia impliniti
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 18638
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): buna eu ma numesc adrian am 15 ani abia impliniti si eu vreau sa imi fac cat mai multi prieteni, sunt un baiat de treaba si cand trebuie sa fiu serios sunt.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: visul meu de cand eram mic era sa ma fac politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape un an
9.Experiența în Roleplay:da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Capone
2.Prenumele (Personaj):Adrian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24878
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 de luni
5.Scolarizare (Personaj):da
6.Joburi Anterioare (Personaj):sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):buna eu sunt adrian nu sunt nou in acest frumos oras si voi ramane aici foarte mult timp
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoarece sunt un barbat constiincios si care este serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt foarte activ pe oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pentru ca am avut un incident cu un politist care a zis ca imi va lua permisul o luna dar defapt el mi la luat pentru 24 de luni iar eu vreau sa intru in cadrul politiei Romane deoarece nu vreau sa se mai intample aceste lucruri