Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Razvan
2.ID In-Game:19890
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50210
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):110
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Razvan si in timpul liber imi place sa ma joc FiveM ,fotbal sau petrec timpul alaturi de familie,rude sau prieteni.Pot petrece 1-2 ore pe zi. Pasiunile mele sunt Fotbalul,pescuitul si jocurile video.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa ajut persoanele si sa fac un oras mai bun.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):190
9.Experiența în Roleplay:Decenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj) Razvan
2.Prenumele (Personaj): Castravete
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):19890
4.Vechimea în Oraș (Personaj):190
5.Scolarizare (Personaj): Academaia de Politie Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,postas,Sofer autobus,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Castravete Razvan si de cand sunt mic am vrut sa fac parte din departamentul de politie pentru a face dreptate in oras.Eu vreau sa fac dreptate pentru ca am vazut multe persoane batute ,chiar si omorate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca as fi potrivit Politiei Romane pentru ca sunt serios.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu suntem diferiti pentru ca suntem o echipa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu trage cu arma destul de bine,stiu sa si conduc,stiu sa ascult ordinele,stiu sa pilotez un elicopter si sunt respectos

Member
Aplicatie acceptata! Contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus