Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: SPANIOLU
Id-ul tau: 833
Id-ul staff-ului reclamat: NU VREAU SA I FAC NMK (ANDREI)
Motiv: BK STAFF
Explicatie: AM LOAT BK ACM CATEVA ZILE CA GRADUL DE MODERATOR PT ABUZ, AVAND IN VEDERE CA AM AJUTAT STAFFUL MI ATI DAT BK, CEA CE AM FACUT E SA IL DUC PE UN BAIAT IN PALETO, INTELEG PERFECT, IS ALTI DE ABUZEAZA MULT MAI GRAV IMI FINE, INTREBAREA E DC LU ANDREI NU I ATI DAT BK SI MIE DA? ANDREI ISI DADEA TP IN RP ETC, NAM DOVEZI DAR E PE STAFF WARN, I ATI DAT WARN SI MIE DIRECT BK, SANCTIUNEA MI SA PARUT GRESITA DEOARECE EU NU CAUTAM NJICI UN ABUZ IN TREABA ASTA, EU DOAR INCERC SA IMI IAU GRADUL INAPOI DEOARECE TIN FT MULT LA STAFF, IMI ZICEAU MULTI DIN STAFF SA FAC EU TK CA SA FACA EI JOB, SI ASTA FACEAM, ATI VAZUT O CHESTIE GRESITA LA MINE SI ATI SANCTIONAT CU BK AVAND ALTE SANCTIUNI PE CARE MI LE PUTEATI DA, BEN ID 37, SCOTEA LUMEA DE LA JAIL, SI I ATI DAT DOWN, NUMA LA MINE SA SANCTIONAT CU BK, CREDETIMA CA NU AM VRUT, A FOST O GRESEALA, EU NU AM LOATO CA PE ABUZ FATA DE CE FAC ALTII SI NU VREAU SA ZIC CINE CA NU VREAU SA I FAC RAU NIMANUI
Dovezi: E PE STAFF WARN

Member
Salutare ! Îți voi răspunde aici , dar las reclamația aici pt a decide și un grad superior sancțiunile !
Ai primit bk din următoarele motive !
- ai tras lumea la tine să vă jucați barbut
- când dădeai mâna de barbut plecai la coordonata 0
- te duceai cu tp la băieții să te joci barbut !

Referitor la sw meu , a fost acordat dintr-o eroare de calcul și o neînțelegere de comunicare ! Așa ca ! În 4 luni de când sunt în staff eu nu am avut nicio cea mai mică reclamație care să fie și acceptată , pentru o neoferire de sancțiune corectă ! Așa ca nu cred ca exista abuz ! Lăsăm asta aici să răspundă altcineva !

Sus