Secțiune navigare

Necesitate vizualizare filmare cu dovada pt admin jail

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Constantinescu Dragos
Id-ul tau:23502
Id-ul staff-ului reclamat:110
Motiv: vdm
Explicatie: tocmai fusesem oprit de catre politie pt un control de rutina in Paleto in fata la CNN si apoi am mers catre hotel ca sa imi las masina la garaj. Dupa ce am lasat masina am iesit si de pe server fiindca avem foarte mult lag, imaginile se vedeau distersionat si nu puteam sa vad absolut nimic ce ar fi fost in fata, iar acum, la cateva ore distanta, m-am trezit cu jail fara sa vad dovada. Imi doresc si eu o explicatie concreta si de ce nu chiar si o remediere.
Dovezi:
1750634296001.png

Member
1. Nu ai primit o dovada pentru ca nu erai in momentul in care trebuia sa fii sanctionat
2. Luandu-ma dupa povestea ta, cel mai probabil in zona aia erau jucatori, iar tu fiind desincronizat, nu iti erau randati jucatorii, si i-ai calcat. Dar pentru a verifica asta imi trebuie o dovada video din partea ta, cum, chiar nu vedeai nimic.

New member
Nu am o asemenea dovada fiindca nu filmez cand ma joc. Laptop-ul meu duce fivem-ul cu dificultate uneori si sa stau sa filmez mi-ar strica complet toata experienta, comanda /fps de cele mai multe ori nu ma ajuta, dar in lipsa acestei dovezi imi solicit asemenea dreptul de a vedea filmarea cu motivul sanctiunii

Member
Salut, mi sa spus sa pun filmarea aici pentru a vedeauo si tu, daca vr caltinate mai buna ne vedeam pe discord
.

New member
Mulțumesc pentru dovada, acum inteleg cum s-au desfășurat lucrurile. Nu am cum sa dovedesc in acest moment faptul ca nu mi se randau atât mapa cat si restul playerilor. As putea spune doar ca se observa cum nu nimeresc intrarea către hotel fiindca nu o puteam vedea, iar apoi ma întorc si o iau spre garaj. N-am ce reproșa mai mult, din lipsa dovezii mele

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus