Secțiune navigare

Model de aplicatie STAFF.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Andrei
Id-ul tau:9216
Discord:^Cretu^
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50)120+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Deoarece cred ca o sa ma descurd cu functia de STAFF.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Sunt foarte activ.Inplicat.etc..
O mica descriere despre tine:Mă numesc Andrei Cupșa, am 15 ani și sunt un tânăr pasionat de fotbal. Sunt o persoană energică, disciplinată și cu o dorință constantă de a învăța și de a mă dezvolta. Fotbalul m-a învățat importanța muncii în echipă.

Active member
Numele tau:Andrei
Id-ul tau:9216
Discord:^Cretu^
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50)120+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Deoarece cred ca o sa ma descurd cu functia de STAFF.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Sunt foarte activ.Inplicat.etc..
O mica descriere despre tine:Mă numesc Andrei Cupșa, am 15 ani și sunt un tânăr pasionat de fotbal. Sunt o persoană energică, disciplinată și cu o dorință constantă de a învăța și de a mă dezvolta. Fotbalul m-a învățat importanța muncii în echipă.
Acceptat ! Contactează un HEAD OF STAFF + pt susținerea testului

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus