Secțiune navigare

model cerere unbk si reclamatie bug cont

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Matteo
Id-ul tau: 855 actualul 25876
Motivul banului: eram cu dany codruta pe voice si am facut o gluma cu el fiind prieteni de mult timp si na si un prieten si a bagat un meniu dupa el ne a fct reclamatie la ambii si ne am luat bk
De ce doresti unban?: deoarece vreau sa ma joc pe server si e evindent ca am fost banat pe nedrept cand eu nu mi am bagat nici un meniu doar acel prieten
Ban-ul este activ si pe discord?: da mateo._.3

plus chestia cu bk ul am incercat sa intru pe server de pe contul meu sa vad daca mai am bk si m a bagat pe alt id fara sa primesc ck sau ceva ce pot face?? @Denisjke HAOSRO

New member
Numele tau: Teleghidata
Id-ul tau: 855
Motivul banului: Am un prieten care a dat cu codul pe parta cu un baiat pe nume @@DANYC si eu nici nu am dat run la nmk si mi am luat si eu avand in vedere ca nu eram complice deoarece eram 3 pe discord eu viscoll si dany si dupa imi iau si eu ban pentru ce a facut acel baiat viscoll
De ce doresti unban?: pentru ca am primit ban pe nedrept
Ban-ul este activ si pe discord?: da (matteo._.3)

cerere mai veche ca si dovada ca am avut id 855

Member
Membru staff
Ti-am zis si pe tk pe discord cum de ai alt id cand ai foat banat de hack cu bk ?

New member
crezi ca eu stiu ? fix deasta am facut ticket sa nu se zica ca am facut ban evade

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus