Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Robert
Id-ul tau: 1044
Motivul banului: Mi am luat ban pentru ca cica vindeam bandaje, nu am facut asta in viata mea, eu de cand a fost wipe ul nu am mai facut nici o prostie pentru ca eu am vrut sa ajung grad mare in smurd, si cand tin o campanie de recrutari ic imi iau ban pe nedrept
De ce doresti unban?: Doresc unban, in primul rand pentru ca a fost pe nedrept, in al doilea rand pentru ca eram grad mare in smurd si voiam sa ajung chiar si mai mare si daca intrebati orice lider din smurd o sa spuna ca eu nu fac cct uri dinastea + ca a fost pe nedrept, nu am facut nici o data asta si nici nu o sa fac [ ttps://youtu.be/e5bzh_mcDYM ] si asta e filmarea inainte sa iau ban

Atașamente

• Screenshot 2023-12-26 220706.png
    Screenshot 2023-12-26 220706.png
    217,7 KB · Vizualizări: 4
Ultima editare:
Active member
Numele tau: Robert
Id-ul tau: 1044
Motivul banului: Mi am luat ban pentru ca cica vindeam bandaje, nu am facut asta in viata mea, eu de cand a fost wipe ul nu am mai facut nici o prostie pentru ca eu am vrut sa ajung grad mare in smurd, si cand tin o campanie de recrutari ic imi iau ban pe nedrept
De ce doresti unban?: Doresc unban, in primul rand pentru ca a fost pe nedrept, in al doilea rand pentru ca eram grad mare in smurd si voiam sa ajung chiar si mai mare si daca intrebati orice lider din smurd o sa spuna ca eu nu fac cct uri dinastea + ca a fost pe nedrept, nu am facut nici o data asta si nici nu o sa fac [ ttps://youtu.be/e5bzh_mcDYM ] si asta e filmarea inainte sa iau ban
Salut din nou din pacate banul ramane si e clar fara drept de plata dar ii poti lasa un msj in prv lui Denis
discord: denisjke

T/C

Administrator
discord.gg/haosro
Contact(discord): geoastra55

6d093dcbeb0015d8bb555c984f74c254.jpg

HAOS România💎​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus