Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andres
2.ID In-Game: 1059
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5070609
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 5 acum, dar inainte de wipe vreo 800, dau si dovada
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, mă numesc Andres locuiesc în Craiova, îmi place sportul în aer liber si socializarea cu prietenii. Sunt curios și plin de energie. Îmi place să explorez noi idei și să-mi dezvolt pasiunile. Am un spirit deschis și sunt receptiv la diversitatea culturală. Implicat în învățare și prietenos, mă străduiesc să construiesc relații autentice.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt motivat să mă alătur Departamentului de Poliție pentru a servi comunitatea și pentru a contribui la menținerea unui mediu sigur. Am o pasiune pentru dreptate și dorința de a aduce schimbări pozitive
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc fivem din 2019, iar pe haos inca din anul 2021
9.Experiența în Roleplay: Destulă, atat cat trebuie
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Katalin
2.Prenumele (Personaj): Karson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1059
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Primara, Scoala Generala, Liceul militar, Facultate (Academia de Politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fermier, casier la McDonalds
7.Job Curent (Personaj): Șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Katalin, am 23 de ani, locuiesc in frumosul oraș Paleto și aș dori să aplic în Departamentul Politiei Romane, tatăl meu fiind fost politist, tradiția păstrându se tată-fiu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred că sunt potrivit pentru Poliție datorită angajamentului meu față de aplicarea legii, abilităților solide de rezolvare a problemelor și capacității de a lucra eficient în situații tensionate pentru a asigura siguranța comunității.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experiența mea anterioară în rezolvarea problemelor și angajamentul meu față de comunitate mă diferențiază, aducând o perspectivă dedicată și orientată spre serviciul public.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Abilitățile care mă recomandă sunt disciplina și responsabilitatea, empatia și abilitățile de comunicare, integritatea și etica profesionala, abilități analitice și de soluționare a problemelor, și în final cea mai importantă adaptabilitatea și rezistența la stres.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus