- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Prenumele:Alex Andrei
2.ID In-Game: 7152
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 63116
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 59
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex am 16 ani stau in Bucuresti imi place sa ies cu prieteni la o cafea si la cluburi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 9,50
9.Experiența în Roleplay:9,50(ma joc de 2 ani)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sebi
2.Prenumele (Personaj)al
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20239
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Aveam 40 de luni dar mi am luat ck ca sa vin la voi
5.Scolarizare (Personaj): Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): asistent medical
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua, ma numesc Palincas sebi am 15 ani si doresc din toata inima sa vin si sa va ajut sa iau totul sub control si sa fie liniste deplina in orasul acesta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt coperativ stiu sa lucrez in echipa am o conditie fizica buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt bun in psihologie si probabil sunt mai mic dar ma pricep in cam toate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1.Numele sau Prenumele:Alex Andrei
2.ID In-Game: 7152
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 63116
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 59
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex am 16 ani stau in Bucuresti imi place sa ies cu prieteni la o cafea si la cluburi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 9,50
9.Experiența în Roleplay:9,50(ma joc de 2 ani)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sebi
2.Prenumele (Personaj)al
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20239
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Aveam 40 de luni dar mi am luat ck ca sa vin la voi
5.Scolarizare (Personaj): Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): asistent medical
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua, ma numesc Palincas sebi am 15 ani si doresc din toata inima sa vin si sa va ajut sa iau totul sub control si sa fie liniste deplina in orasul acesta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt coperativ stiu sa lucrez in echipa am o conditie fizica buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt bun in psihologie si probabil sunt mai mic dar ma pricep in cam toate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: