Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrei sau yngr
Id-ul tau:3739
Discord:

yngr​

elpochito

Varsta ( Minim 15 Ani ):14 jumatate
Ore: (Minim 20 deoarece d abia a fost wipe ul): 2-3 dar ma consider destul de capabil pentru aceasta functie.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:pentru a oprii toate tipurile de fail sau chiar si hackkeri dar a si ajuta persoanele la inceput de drum pe acest server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cum am precizat si mai sus pentru a oprii trolleri sau hackeri si a ajuta noile persoane pe server sau chiar si pe cei care au deja experienta
O mica descriere despre tine: Salut sunt Andrei sau yngr sau younger exact acelasi lucru doar ca prescurtat:))) am 14 ani jumatate sunt din Bucuresti am o pasiune aparte pentru jocurile video dar si pentru tot ce inseamna lumea moto. De curand am aflat ca acest server a primit un wipe asa ca as vrea sa am alatur echipei staff pentru a ajuta acest server. Si chiar daca nu am orele necesare eu ma consider destul de capabil si sper ca imi veti acorda o sansa pentru a sustine tesetele staff. Multumesc anticipat

Ultima editare de un moderator: Miercuri la 17:23​
Like
Raportează

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus