New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bogdan
2.ID In-Game:31079
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):137
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan, am 16 ani imi place sa ma joc fivem dar sa si cant la vioara sau sa ies afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt motivat sa ma alatur in cadrul M A I deorece consider ca sunt apt de munca si dornica sa prin infractori .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem de 2 ani am peste 700 ore si imi place foarte mult
9.Experiența în Roleplayupa parerea mea ,roleplay ul pe care il fac e de nota 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt de acord cu toate regulile si voi fi ascultator si supus ordinelor.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Voievod
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):31079
4.Vechimea în Oraș (Personaj):137 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit liceu de profil real Papiu Ilarian pe bio chimie apoi vreau sa urmez academia de ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic +100 ore petrecute la ei
7.Job Curent (Personaj):------
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alexandru Voievod, bunicul meu a fost Voiveodatul romaniai si a fost un mare patriot si isi dadea viata pentru tara lui.Eu i am urmat dorintele auzite de la tata sa fiu exact ca si el asa ca ,ca sa imi fac tara mai buna m am gandit sa intru in politie!!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt respnsabil,fac ce mi se cere si sunt drept
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel dar nu gandim la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos,respectuos,drept,responsabil,muncitor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bogdan
2.ID In-Game:31079
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):137
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan, am 16 ani imi place sa ma joc fivem dar sa si cant la vioara sau sa ies afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt motivat sa ma alatur in cadrul M A I deorece consider ca sunt apt de munca si dornica sa prin infractori .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem de 2 ani am peste 700 ore si imi place foarte mult
9.Experiența în Roleplayupa parerea mea ,roleplay ul pe care il fac e de nota 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt de acord cu toate regulile si voi fi ascultator si supus ordinelor.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Voievod
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):31079
4.Vechimea în Oraș (Personaj):137 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit liceu de profil real Papiu Ilarian pe bio chimie apoi vreau sa urmez academia de ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic +100 ore petrecute la ei
7.Job Curent (Personaj):------
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alexandru Voievod, bunicul meu a fost Voiveodatul romaniai si a fost un mare patriot si isi dadea viata pentru tara lui.Eu i am urmat dorintele auzite de la tata sa fiu exact ca si el asa ca ,ca sa imi fac tara mai buna m am gandit sa intru in politie!!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt respnsabil,fac ce mi se cere si sunt drept
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel dar nu gandim la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos,respectuos,drept,responsabil,muncitor