Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Bogdan
2.ID In-Game:31079
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):137
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan, am 16 ani imi place sa ma joc fivem dar sa si cant la vioara sau sa ies afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt motivat sa ma alatur in cadrul M A I deorece consider ca sunt apt de munca si dornica sa prin infractori .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem de 2 ani am peste 700 ore si imi place foarte mult
9.Experiența în Roleplay:Dupa parerea mea ,roleplay ul pe care il fac e de nota 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt de acord cu toate regulile si voi fi ascultator si supus ordinelor.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Voievod
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):31079
4.Vechimea în Oraș (Personaj):137 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit liceu de profil real Papiu Ilarian pe bio chimie apoi vreau sa urmez academia de ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic +100 ore petrecute la ei
7.Job Curent (Personaj):------
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alexandru Voievod, bunicul meu a fost Voiveodatul romaniai si a fost un mare patriot si isi dadea viata pentru tara lui.Eu i am urmat dorintele auzite de la tata sa fiu exact ca si el asa ca ,ca sa imi fac tara mai buna m am gandit sa intru in politie!!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt respnsabil,fac ce mi se cere si sunt drept
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel dar nu gandim la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos,respectuos,drept,responsabil,muncitor

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Acceptat, contacteaza un tester ic/occ!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus