Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Dragos
2.ID In-Game:21960
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):nu am dar promit ca in maxim 3 zile orele sunt gata
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat caruia ii place foarte mult sporturile extreme si in special doreste sa se duca la facultatea de IT din Londra,doresc sa intru in politie pentru ca am un spirit de protectie si siguranta,sunt foarte capabil si foarte calm,stiu sa reactionez foarte bine in situatii de panica si frica
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau ca orasul Haos sa fie in siguranta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:2-3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Scoot
2.Prenumele (Personaj):podoaba
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21960
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):instructor de tras cu arma
7.Job Curent (Personaj):instrructor de tras cu arma
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):am avut o copilarie grea dar cu foarte multi bani,la varsta de 13 ani au intervenit drogurile si prostitutia in familia mea,mama imi dadea forte multi bani dar degeaba,mai important era prezenta ei, pe tata il vedeam odata la 3-4 luni deoarece avea multa treaba cu serviciul dar eu am continuat scoala si liceul,intrand la un liceu militar
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:imi doresc sa ajut oameni si sa scot infractorii din acest oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ecista diferente intre noi
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:-un bun sofer
-trag foarte bine cu arma
-sunt foarte calm
-stiu sa tratez situati de panica
-am grija de colegii mei

New member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți RESPINS. Daca analizam cnp ul faci 15 ani in august!!

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus