New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:20562
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):93
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei sunt muncitor si care se implica in propriile pasiuni,sunt intelegator si simpatic imi place sa fac lumea sa rada,sunt de asemenea foarte serios in timpul muncii si nu accept sa fiu luat peste picior vreau mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa ma gandesc pozitiv in orice moment.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac orasul unu din cele mai bune din tara si sa ajut acest departament cu capacitatiile mele si buna dispozitie a mea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):303 ore
9.Experiența în Roleplay:303 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Musdei
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20562
4.Vechimea în Oraș (Personaj):93 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj)ostats,Miner,Sofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):MA numesc Andrei am 29 de ani si sunt un om muncitor si care se implica mult in propriile pasiuni,sunt intelegator si simpatic,imi place sa fac lumea sa rada,sunt foarte serios in timpul muncii si nu accept sa fiu luat peste picior, vreau mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa ma gandesc pozitiv in orice moment.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt strict,incoruptibil, implic 110% din seriozitate in timpul jobului,sunt foarte inteligent si stiu foarte bine sa ma comport in multe ocazii in timp ce imi pastrez calmul
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt serios intoruptibil si nu fac diferenta fata de nimeni,legea e la fel pentru toti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios,incoruptibil, inteligent, calm, de treaba
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:20562
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):93
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei sunt muncitor si care se implica in propriile pasiuni,sunt intelegator si simpatic imi place sa fac lumea sa rada,sunt de asemenea foarte serios in timpul muncii si nu accept sa fiu luat peste picior vreau mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa ma gandesc pozitiv in orice moment.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac orasul unu din cele mai bune din tara si sa ajut acest departament cu capacitatiile mele si buna dispozitie a mea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):303 ore
9.Experiența în Roleplay:303 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Musdei
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20562
4.Vechimea în Oraș (Personaj):93 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj)ostats,Miner,Sofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):MA numesc Andrei am 29 de ani si sunt un om muncitor si care se implica mult in propriile pasiuni,sunt intelegator si simpatic,imi place sa fac lumea sa rada,sunt foarte serios in timpul muncii si nu accept sa fiu luat peste picior, vreau mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa ma gandesc pozitiv in orice moment.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt strict,incoruptibil, implic 110% din seriozitate in timpul jobului,sunt foarte inteligent si stiu foarte bine sa ma comport in multe ocazii in timp ce imi pastrez calmul
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt serios intoruptibil si nu fac diferenta fata de nimeni,legea e la fel pentru toti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios,incoruptibil, inteligent, calm, de treaba