Secțiune navigare

Model aplicație poliția română

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Ghost
2.ID In-Game: 333
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50807
5.Orele Jucate pe Server: 4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut mă numesc Ștefan am 15 ani și îmi place să joc fivem dar inafara de asta sunt pasionat și de altele chiar de nu pot acorda ftt mult timp 5 m ului dar îi Pot da vr 5 ore pe zi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a ajuta lumea și a șterge de pe lume mafioți
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2000 de ore
9.Experiența în Roleplay: am foarte multe cazuri roleplay și nu le pot spune deoarece de când intri pe sv și până ieși totul este un rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): constientalizez!

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Ștefan
2.Prenumele (Personaj): Ghost
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 333
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1000 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de drept și școala militară.
6.Joburi Anterioare (Personaj): director în transporturi import export în țări
7.Job Curent (Personaj): student
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M am născut în anul 1989 cu un tată director polițist în ordinea publică și o mamă asistentă eu am decis să îi urmez drumul tatălui meu și sa devin polițist de la zero
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: mă pricep la multe lucruri deoarece am învățat de la tatăl meu
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toți suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: experiență de la tatal meu, condus deoarece am toate categoriile,tras am învățat în poligon,știu să liniștesc apele,știu să pun stop unor bătăi.

@Sandala

Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat Agent sef CIoata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus